Welkom bij ASPA, de best beoordeelde schoonheidssalon in Den Haag

De vakantie periode staat weer voor de deur en ASPA gaat vanaf 1 augustus t/m 7 augustus sluiten in verband met een (welverdiende) vakantie. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking en wensen u een prettige vakantie.

Onze elegante schoonheidssalon is zeer centraal gelegen in de Statenkwartier, Den Haag. Ervaar heerlijke behandelingen, inclusief gezichtsbehandelingen, massages, manicure, pedicure, waxen, wimperextensions en nog veel meer!

De vakkundige internationaale team van ASPA Den Haag is enthousiast om je graag welkom op onze luxe city spa en schoonheidssalon. Wij beloven dat ASPA kunt je one-stop-shop voor pure schoonheid, massage en wellness in Den Haag te worden!

ASPA is een rustige oase van pure schoonheid en verwennerij. Wij zijn de enige schoonheidssalon in Den Haag met een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid.
Bel ons op 070 345 0215 of 06 51 13 76 56 om nu een afspraak te maken.

Boek online

Onze diensten

100% Eerlijke schoonheidsproducten

In onze schoonheidssalon in Den Haag maken we gebruik van natuurlijke, biologische, duurzame en eerlijke beauty producten voor onze gezichtsbehandeling, massage, manicure en pedicure behandelingen. We zijn trots om de volgende merken te introduceren: Margaret Dabbs London, Aromatherapy Associates, Mr. SmithThe Refinery, Cult51, CND Shellac, CND Vinylux, Jane Iredale mineral makeup, Lycon WaxAlpha-H, EmerginCSachaJuan, Oilixia.

Laat jezelf verwennen door de deskundige, internationale en meertalige schoonheidssalon team van ASPA Den Haag. Kom en ervaar de kracht van onze pure, natuurlijke en eerlijke producten en behandelingen!

De pure schoonheidsbehandelingen van ASPA Den Haag

aspa den haag gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen & Anti-aging (Ultrasound, Oxygen Therapy, Microdermabrasion, Iluminage skin smoothing laser)