Over ons


Meer over Azra, eigenaar en oprichter van ASPA

azra secerbegovic aspa owner

Ik begon ASPA als een natuurlijke uiting van mijn opleiding en interesses. Na het leren over de kracht van verschillende planten vroeger, heb ik besloten om planten en plantkunde aan The Royal Botanic Gardens, Kew (Verenigd Koninkrijk) te bestuderen. Daarna heb ik vele jaren in de verkoop en marketing van verse biologische producten en natuurlijke cosmetica gewerkt.
 

Tijdens het werken met biologische producten in het bedrijfsleven, droomde ik over het opzetten van een salon en spa die eerlijke, natuurlijke schoonheid producten en de nieuwste technologie gedreven behandelingen kan brengen.

Bij ASPA, helpen wij je een stralende huid en een fitter, gezonder en meer ontspannen lichaam te krijgen. Dat komt omdat we sterk in het gezegde ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. We zijn echt gezond alleen als we een uitgebalanceerd dieet houden, regelmatig sporten, natuurlijke producten gebruiken en gepersonaliseerde schoonheidsbehandelingen krijgen.

Mijn persoonlijke missie is schoonheid zonder het gebruik van snelle oplossingen en agressieve chemische stoffen op je huid.
Ik vind het erg leuk om de verbeteringen te kunnen zien in een cliënt’s zelfvertrouwen als de huid er gezond en stralend uitziet en de overall wellbeing is verbeterd.
 
Drie woorden die mijn bedrijf beschrijven zijn: persoonlijke aandacht voor elke klant, hoogwaardige producten, persoonlijk op-maat behandelingen. Voordat we beginnen met een behandeling, bespreken we met elke klant hun leefstijl en hun verwachtingen.

Als je vragen hebt, neem dan contact met mij op info@aspadirect.com of 070 345 0215. Ik hoop je snel te zien in ASPA Den Haag!

Klik op de pic voor onze GRATIS ASPA Beauty & Wellness Tips

azra aspa ultimate beauty tips

Iedereen verdient een goede huid! Het helpt ons in ons dagelijks leven en de zakelijke ondernemingen, en geeft ons extra vertrouwen boost. Deze gratis tips helpen je om te tweaken of volledig te veranderen je huidige dagelijkse routine in de huidverzorging.

Je kunt ook reserveren de ASPA Skin Analyse voor op maat advies. Met behulp van de Bowie Medical Skin Analysis System, een ASPA schoonheidstherapeut duurt een lange, gedetailleerde kijk om te zien waar er ruimte is voor het verbeteren van je huid. Daarna reinigt ze je huid grondig en geeft je klinkt, volledig, op maat advies aan problemen zoals acne, fijne lijntjes, diepe rimpels, grote poriën, gezwollen ogen, droge huid, uitdroging, gebroken haarvaten en hyperpigmentatie te pakken.