Beauty acties


Beauty acties bij beautysalon ASPA Den Haag

Bij ASPA hebben we een paar bijzondere beauty acties, inclusief een fantastische voorjaar aanbieding. Je kunt ook genieten van permanente beauty acties voor studenten en ASPA VIP-klanten.

f9fd2e1f-5340-444e-a462-5c0352617d4e

Voraaf betalen 3 behandelingen van dezelfde soort van tevoren en ontvang een gratis vierde behandeling! Deze aanbieding is geldig voor

  • 3 waxen behandelingen of combinaties met een mininum waarde van 28 euro per individuele behandeling
  • 3 gezichts-, manicure, pedicure of massage behandelingen met een duur van ten minste 60 minuten per individuele behandeling

Klik op de foto of deze link om uw aanbieding te claimen >>

Algemene voorwaarden: Jij kunt vooraf betalen 3 behandelingen van dezelfde soort tot en met 7 april en genieten van deze en de 4e gratis behandeling op enig moment vóór 31 juli 2017. Deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, kortingen en / of Treatwell boekingen.

aspa student beauty acties den haag

Studenten krijgen 10 euro korting op een schoonheidsbehandeling van ten minste 35 euro, tussen 12:00 en 16:00, van dinsdag tot vrijdag. Deel het nieuws met je vrienden!

Algemene voorwaarden: Deze aanbieding is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen of Treatwell boekingen. Breng een geldige studentenkaart naar je afspraak.

Boek je scherp geprijsde student behandeling >>

aspa vip card beauty actie den haag

Om een ASPA VIP-kaart te krijgen, alles wat je hoeft te doen is €100 tijdens je eerste bezoek aan onze salon spenderen. Vanaf dat moment zijn ASPA VIP-kaarthouders gegarandeerd:

  • Een 5% korting op behandelingen ter waarde van ten minste 50 euro per behandeling
  • Een 5% korting op alle producten, ter waarde van ten minste 50 euro per product
  • Een korting van 10% op een high tea in onze favoriete taart winkel, Perfect Pastry
  • Op 5 euro korting op een twee-gangen lunch op heerlijke vegetarische restaurant Hortus

Boek je eerste behandeling en begin met sparen >>