This post is also available in: English (Engels)

Welkom bij ASPA, de best beoordeelde schoonheidssalon in Den Haag

ASPA Den Haag schoonheidssalon wat ons uniek maakt

Onze elegante schoonheidssalon is zeer centraal gelegen in het Statenkwartier, Den Haag. Ervaar heerlijke behandelingen zoals gezichtsbehandelingen, massages, manicure, pedicure, waxen, wimperextensions en nog veel meer!

Het vakkundige en internationale team van ASPA Den Haag verwelkomt je graag in onze luxe city spa en schoonheidssalon. ASPA is jouw one-stop-shop voor pure schoonheid, massage en wellness in Den Haag!

ASPA is een oase van pure schoonheid en verwennerij. Wij zijn de enige schoonheidssalon in Den Haag met een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid.

Bel ons op 070 345 0215 of 06 51 13 76 56 om nu een afspraak te maken.

ASPA Shop: Products we love

De pure schoonheidsbehandelingen van ASPA Den Haag

ASPA Den Haag schoonheidssalon gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen & Anti-aging (Dermatude Meta Therapy, HIFU treatment, RF treatment, LED Light Therapy)

Featured

100% eerlijke beautyproducten

In onze schoonheidssalon in Den Haag maken we gebruik van natuurlijke, biologische, duurzame en eerlijke beautyproducten voor gezichtsbehandelingen, massage, manicure en pedicure. We zijn trots om met deze mooie merken te werken: Margaret Dabbs London, Aromatherapy Associates, Mr. SmithCult51, CND Shellac, CND Vinylux, Jane Iredale mineral makeup, Lycon WaxAlpha-H, EmerginCSachaJuan, Oilixia.

Laat jezelf verwennen door de deskundige, internationale en meertalige specialisten van de schoonheidssalon van ASPA Den Haag. Kom en ervaar de kracht van onze pure, natuurlijke en eerlijke producten en behandelingen!

Het belang van geven

We zijn erg gelukkig om in een sector te werken waar we van houden en om vrouwen (en mannen) dagelijks te helpen zich mooier en zelfverzekerder te voelen. Zo gelukkig als we zijn, begrijpen we ook dat een leven vol kansen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom hebben we als bedrijf bewust gekozen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en terug te geven.  Dit betekent dat we verschillende projecten en stichtingen ondersteunen die ons na aan het hart liggen. Dit omvat bijvoorbeeld de stichting “Blijf Vrouw” in Den Haag, die helpt om de dromen van vrouwen met levensbedreigende ziekten te vervullen. Lees hier meer over onze projecten.