This post is also available in: English (Engels)

Welkom bij ASPA, de best beoordeelde schoonheidssalon in Den Haag

Onze elegante schoonheidssalon is zeer centraal gelegen in het Statenkwartier, Den Haag. Je bent van harte welkom onze verschillende behandelingen te ervaren, zoals:

  • gezichtsbehandelingen
  • massages
  • manicures
  • pedicures
  • harsen
  • en veel meer!

ASPA is een oase van pure schoonheid en verwennerij. Wij zijn de enige schoonheidssalon in Den Haag met een TripAdvisor Certificaat van Uitmuntendheid.

Bel ons op 070 345 0215 of 06 51 13 76 56 om nu een afspraak te maken.

Featured

ASPA Shop: Products we love

De pure schoonheidsbehandelingen van ASPA Den Haag

ASPA Den Haag schoonheidssalon gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen & Anti-aging (Dermatude Meta Therapy, HIFU treatment, RF treatment, LED Light Therapy)

Internationaal, exclusief en innovatief

Laat jezelf verwennen door de deskundige, internationale en meertalige specialisten van de schoonheidssalon van ASPA Den Haag. Kom en ervaar de kracht van onze pure, natuurlijke en eerlijke producten en behandelingen!

Beauty op maat met een persoonlijke benadering

Geen huid is hetzelfde, met voor ieder andere huidvragen. Onze professionals bij Aspa werken uitsluitend op maat, alle behandelingen beginnen we met een uitgebreide huidanalyse én een life style analyse. Met behulp van een gespecialiseerde huidcamera Visia Complexion Analysis kunnen we bepalen hoe de actuele gezondheid van de huid is. Deze analyse duurt ongeveer een half uur en we streven ernaar deze direct voor de eerste behandeling te laten plaatsvinden. We adviseren je welke natuurlijke producten de huid zo goed mogelijk ondersteunen in de eventuele problemen waar jouw huid mee te maken heeft.

100% Clean Beauty products

In onze schoonheidssalon in Den Haag maken we gebruik van duurzame, fair trade en indien mogelijk biologische beauty producten met actieve ingrediënten, die echt resultaat geven. We zijn trots om tijdens gezichtsbehandelingen, massage, manicure en pedicure met deze mooie merken te werken: Synergie Skin, Margaret Dabbs London, Aromatherapy Associates, Cult51, CND Shellac, CND Vinylux, Jane Iredale mineral makeup, Lycon WaxAlpha-H, EmerginCOilixia.

De natuurlijke schoonheidssector streeft naar de beste en meest effectieve behandelingen voor haar klanten, met behulp van pure, natuurlijke producten. We brengen producten op basis van heilzame planten samen met moderne technologie voor een stralende en gezonde huid.

Het belang van geven

We zijn erg gelukkig om in een sector te werken waar we van houden en om vrouwen (en mannen) dagelijks te helpen zich mooier en zelfverzekerder te voelen. We begrijpen dat een leven vol kansen niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Daarom hebben we als bedrijf bewust gekozen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en terug te geven.  Dit betekent dat we verschillende projecten en stichtingen ondersteunen die ons na aan het hart liggen. Dit omvat bijvoorbeeld de stichting “Blijf Vrouw” in Den Haag, die helpt om de dromen van vrouwen met levensbedreigende ziekten te vervullen. Lees hier meer.