8 tips voor wimperextensions en contactlenzen


This post is also available in: English (Engels)

Of je nu overweegt om ze te krijgen voor een glamoureuze gebeurtenis of om volume toe te voegen aan je natuurlijke wimpers, wimperextensions zijn een geweldige manier om die dramatische look te krijgen. Maar hoe zit het met wimperextensions en contactlenzen? Is het veilig om extensies te krijgen? Ons antwoord is ja. Maar! Er zijn een paar dingen waar je op moet letten voordat je gaat glamoureren. Hier zijn onze 8 tips over wat te overwegen als het gaat om wimperextensions en contactlenzen.

wimperextensions and contact lenses

1. Laat het professioneel doen 

Als u contactlenzen draagt, is het een goed idee om uw wimperextensions te laten aanbrengen door een schoonheidsspecialist in een gerenommeerde salon. Ze hebben meer ervaring, kunnen extra op gevoelige ogen letten en weten welke producten geschikt voor u zijn. Ga je gang en vertel ze meer over welke look je in gedachten had en of je de wimpers wilt voor een speciale gebeurtenis of voor meer alledaagse weelderigheid. Een goede salon helpt je de beste oplossing te vinden. Het enige wat u dan hoeft te doen is achterover leunen en ontspannen.

2. Verwijder eerst uw contactlenzen

Zorg ervoor dat u uw contactlenzen eerder verwijdert. Je kunt dit doen in de salon of thuis. Als je het in de schoonheidssalon doet, neem dan een container mee voor je contact en natuurlijk je bril.

3. Blijf uit de buurt van glitters of kristallen

Zo sprankelend als glitter of kristallen er uitzien als wimperextensions, als je contactlenzen draagt ​​glitter of kristallen verhogen het risico om in contact te komen met je lenzen. Liever glamour aan je ogen toevoegen met wat extravagante oogschaduw.

4. Kies een hypoallergeen product

Wanneer u besluit om voor alle andere uitbreidingen te kiezen, moet u altijd wimpers en lijm kiezen die hypoallergeen zijn. Dat geldt vooral als u contactlenzen draagt. Ga voor synthetische wimpers die geen chemische toevoegingen of dierlijk materiaal bevatten. Zorg er ook voor dat de lijm geen schadelijke ingrediënten bevat. Cyanoacrylaat-gebaseerde lijm is een goede optie, omdat het speciaal is gemaakt voor wimperextensions. Misencil maakt bijvoorbeeld gebruik van dit soort lijm. Dit is de veiligste manier om allergische reacties of onnodige irritatie te voorkomen. Als u allergisch bent voor bepaalde metalen, moet u uw schoonheidsspecialiste laten weten dat zij de juiste pincet kunnen gebruiken. Een geweldige optie hiervoor zijn degenen met een gouden tip.

5. Ga voor vocht- en hittebestendigheid

Om lang van uw wimperextensions te genieten en ervoor te zorgen dat er geen wimpers of lijm in contact komen met uw ogen of contactlenzen, kiest u voor een merk van buitenafmetingen waarvan is aangetoond dat het water- en hittebestendig is. Je wilt tenslotte je best uitzien tijdens het dansen of zelfs tijdens een zwembadfeest.

6. Make-up verwijderen? Lenzen eerst uit!

Het was een lange dag en je staat op het punt om je make-up op te nemen? Zorg ervoor dat u eerst uw contactlenzen verwijdert om te voorkomen dat ze door cosmetische resten worden beschadigd of uw ogen irriteren door make-up remover. Je moet ook wegblijven van op olie gebaseerde make-upverwijderaars, omdat deze de wimperverlengingslijm beïnvloeden.

7. Geef jezelf een pauze

Het is geweldig om er glamoureus en weelderig uit te zien met volle wimpers. Houd er echter rekening mee dat u contactlenzen draagt, maar u moet regelmatig een oogje dichtknijpen. Dus in plaats van het achtereenvolgens vernieuwen van je wimperextensions, geef je je ogen een pauze en keer je terug naar een natuurlijke look ertussenin.

8. Houd het subtiel

Zeer stoutmoedig en zware wimperextensions staan ​​er om bekend dat ze de luchtstroom in het oog sturen. Dit kan leiden tot uitdroging en irritatie. Als je echt voor de extra look wilt gaan, zorg dan dat je de glamoureuze wimpers niet te lang aanhoudt. Een meer subtiele versie die uw natuurlijke wimpers verbetert, is een betere optie voor mensen die contactlenzen dragen.

Professionele wimperextensions bij ASPA

We zijn ervaren als het gaat om wimperextensions en contactlenzen En werken met Misencil, een merk voor alle toepassingen dat voldoet aan alle bovengenoemde veiligheids- en kwaliteitsrichtlijnen. Als een gevestigd merk vervaardigd in Canada, is het een van de veiligste en meest duurzame producten op de markt. Misencil leidt ook consequent schoonheidsspecialisten op en leidt ze op om de veiligst mogelijke toepassing en algehele behandeling van Misencil-producten te garanderen. U kunt uw Miscnecil wimperextension-afspraak hier bij ASPA boeken .

Wilt u meer weten over wimperextensions en contactlenzen?

Wilt u meer weten over wimperextensions en contactlenzen of meer informatie over Misencil, het merk dat wij hier bij ASPA gebruiken? Bel ons gerust op +31 (0) 70 345 0215 of stuur ons een e-mail op info@aspadirect.com.

Een reactie plaatsen