About


This post is also available in: English (Engels)

{:en}

Over ons: Waar ASPA Den Haag voor staat

Welkom bij ASPA Den Haag! Lees hier meer over ons.

About us Azra the founder

Over ons – “Mijn naam is Azra Secerbegovic, en ik ben de oprichter van ASPA, een plaats om gezonde, natuurlijke te vinden producten en behandelingen waar je huid en ziel naar verlangen! Mijn persoonlijke missie is om je te helpen realiseren dat je er mooi uit kunt zien zonder snelle fixes en agressieve chemicaliën op je huid te gebruiken. Met een passie voor voeding, welzijn en huidverzorging ben ik in 2008 begonnen aan mijn ASPA-reis. Priorij daarvoor ben ik gestudeerd en gewerkt als de botanist (The Royal Botanic Gardens, Kew) en ben toen gaan werken in de meer commerciële rollen in de biologische AGF-industrie. “

Ik word regelmatig gevraagd naar mijn redenen om reguliere gezichts-, lichaams- en haarverzorgingsformules te vermijden. Ik word echter zelden gevraagd naar mijn motivatie om schone schoonheid te kiezen.

Ik kies voor schone schoonheid om twee redenen:

1. Planten hebben grote voordelen voor onze huid en haar

De reguliere cosmetica-industrie heeft ons de indruk gegeven dat hun formules complexe combinaties zijn, gemaakt van de beste vrij stromende synthetische chemicaliën in hun laboratoria. Bovendien speelt hun marketing ‘techno-gebabbel’ perfect in dit beeld.

De recente groei in schone schoonheid heeft ons echter laten zien dat consumenten organische formuleringen eisen die ‘vrij zijn’ van bepaalde chemicaliën. In dit geval laat de reguliere industrie plotseling de hightech retoriek vallen en begint in plaats daarvan te focussen op hun botanische oorsprong.

Het gebruik van planten om onze huid te voeden en te beschermen is niet nieuw.  Voordat we onze synthetische serums en conditioners omhelsden, gebruikten mensen namelijk groenten, fruit, zuivelproducten en kruiden. Toch zijn dit slechts enkele ingrediënten waarop hedendaagse schoonheidsproducten zijn gebaseerd.

Verder is er wereldwijd wetenschappelijk onderzoek naar de actuele voordelen van planten. Onderzoekers ontdekken dat bepaalde botanische extracten hun lab-gebaseerde tegenhangers kunnen evenaren of overtreffen.

2. Schone schoonheid verbindt de concepten van welzijn en schoonheid

De waarheid is dat ik nauwelijks make-up draag behalve Jane Iredale Mineral Make Up, ik gebruik mijn huidverzorging regelmatig en ik geloof dat een gezonde en gelukkige vrouw en / of man het mooiste zelf is.

Pak onze GRATIS ASPA Den Haag Beauty & Wellnes Tips

Iedereen verdient een goede huid! Het helpt ons in ons dagelijks leven en onze zakelijke ondernemingen en geeft ons dat extra zelfvertrouwen. Deze gratis tips helpen je om je huidige dagelijkse routine in de huidverzorging aan te passen of volledig te veranderen.

Gepersonaliseerde ASPA-huidanalyse

U kunt ook boeken ASPA The Hague’s Skin Analysis voor op maat gemaakt, diepgaand advies. Een ASPA-schoonheidsspecialist kijkt lang en gedetailleerd naar waar ruimte is om je huid te verbeteren. Daarna reinigt ze je huid grondig en geeft je volledig advies op maat. Boek vandaag nog een afspraak om zich te ontdoen van problemen zoals acne, fijne lijntjes, diepe rimpels, grote poriën, gezwollen ogen, droge huid, uitdroging, gebroken haarvaten en hyperpigmentatie.

Visia

We zijn er trots op deel uit te maken van het dynamische netwerk van bedrijven in de bruisende Aert van der Goesstraat.

ASPA Den Haag Aert van Goesstraat

Wat onze klanten zeggen

[/ wrc_column]

Topkwaliteit, altijd ontspannend” – Ellie D.


Een geweldige, echt internationale salon in Den Haag” – Tripadvisor beoordeling


Faultless Facials” – Jvan K.


Het kostte me jaren om een ​​goede schoonheidsspecialiste in Den Haag te vinden Azra zal je geven wat je huid op dat moment echt nodig heeft! ” – Anastasia B.


Beste plek in de Haag! Ik hou van de service, de relatie en het professionele advies, het beste voor de gevoelige huid!” – Dana N.