Over ons


This post is also available in: English (Engels)

Meer over ons. ASPA Den Haag staat voor:

Welkom bij ASPA Den Haag!

over ons: Azra

Over mij: “Mijn naam is Azra Secerbegovic en ik ben de oprichter van ASPA, een salon waar je gezonde, natuurlijke producten en behandelingen krijgt die je huid en ziel begeren! Mijn persoonlijke missie is dat jij realiseert dat je mooi kunt uitzien zonder ‘quick fixes’ of  harde chemicaliën te gebruiken.”

Krijg FREE ASPA The Hague Beauty & Wellbeing Tips

Iedereen verdient een goede huid! Het helpt ons in ons dagelijks leven en de zakelijke ondernemingen, en geeft ons extra vertrouwen boost. Deze gratis tips helpen je om te tweaken of volledig te veranderen je huidige dagelijkse routine in de huidverzorging.

Persoonlijke ASPA huidanalyse

Je kunt ook reserveren de ASPA Skin Analyse voor op maat advies. Met behulp van de Bowie Medical Skin Analysis System, een ASPA schoonheidstherapeut duurt een lange, gedetailleerde kijk om te zien waar er ruimte is voor het verbeteren van je huid. Daarna reinigt ze je huid grondig en geeft je klinkt, volledig, op maat advies aan problemen zoals acne, fijne lijntjes, diepe rimpels, grote poriën, gezwollen ogen, droge huid, uitdroging, gebroken haarvaten en hyperpigmentatie te pakken.

Wij zijn trots om deel te zijn van de dynamische bedrijven netwerk in de levendige Aert van der Goesstraat .  

Over ons: aertvandergoesstraat

Wat onze klanten zeggen 

“Top quality, always relaxing” – Ellie D. 


“Net heerlijk genoten van een pedicure bij ASPA. Perfect voor mijn vakantie. Ik kom zeker snel weer langs – Marije B.


“Faultless Facials” – Jvan K. 


“It took me years to find a good beautician in The Hague.  Azra will give you what your skin really needs at the time!” – Anastasia B.


“Best place in the Haag! I love the service, the relationship and the professional advise, best for sensitive skin!” – Dana N.

Over het belang van teruggeven

Als bedrijf zijn we van mening dat het onze verantwoordelijkheid is om aan de gemeenschap om ons heen terug te geven en om actief te helpen levens te verbeteren waar de mogelijkheid bestaat.  Daarom is ASPA betrokken bij projecten en stichtingen die een belangrijk verschil maken. Een van deze stichtingen is de in Den Haag gevestigde ‘Stichting Blijf Vrouw’, een organisatie die vrouwen met levensbedreigende ziekten helpt hun dromen waar te maken. Door verschillende schoonheids- en lichaamsbehandelingen aan te bieden, hopen we een klein verschil te maken voor die vrouwen die elke dag met zo een ziekte moeten leven!

Over ons - Stichting Blijf vrouw

ASPA werkt ook met een project in Centraal-Afrika dat meisjes en vrouwen kansen biedt om een onafhankelijkere leven te leiden. Door geld te bieden voor onderwijs, vee of transportmiddelen, willen we onze rol spelen in het verbeteren van het leven van, en hoop brengen aan meisjes en vrouwen in nood.