Over de oprichter Azra


This post is also available in: English (Engels)

Over Azra: de oprichter van ASPA

Alle begon met plantenkunde

Over Azra en haar achtergrond: Ik begon ASPA als een natuurlijke uiting van mijn opleiding en interesses. Na het leren over de kracht van verschillende planten vroeger, heb ik besloten om planten en plantkunde aan The Royal Botanic Gardens, Kew (Verenigd Koninkrijk) te bestuderen. Daarna heb ik vele jaren in de verkoop en marketing van verse biologische producten en natuurlijke cosmetica gewerkt.

Ik volgde mijn droom 

Tijdens het werken met biologische producten in het bedrijfsleven, droomde ik over het opzetten van een salon en spa die eerlijke, natuurlijke schoonheid producten en de nieuwste technologie gedreven behandelingen kan brengen.

Over Azra en haar werkwijze: Een holistische aanpak

Bij ASPA, helpen wij je een stralende huid en een fitter, gezonder en meer ontspannen lichaam te krijgen. Dat komt omdat we sterk in het gezegde ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. Verder zijn we echt pas gezond als we een uitgebalanceerd dieet houden, regelmatig sporten, natuurlijke producten gebruiken en gepersonaliseerde schoonheidsbehandelingen krijgen.

Mijn persoonlijke missie is schoonheid zonder het gebruik van snelle oplossingen en agressieve chemische stoffen op je huid. Bovendien vind ik het erg leuk om de verbeteringen te kunnen zien in een cliënt’s zelfvertrouwen als de huid er gezond en stralend uitziet en de overall wellbeing is verbeterd.
 
Drie woorden die mijn bedrijf beschrijven zijn: persoonlijke aandacht voor elke klant, hoogwaardige producten, persoonlijke op-maat behandelingen. Voordat we beginnen met een behandeling, bespreken we met elke klant hun leefstijl en hun verwachtingen.

Ik zie er na uit van u te horen 

Als je vragen hebt, neem dan contact met mij op info@aspadirect.com of 070 345 0215. Ik hoop je snel te zien in ASPA Den Haag!