Anti Pigment Facial


This post is also available in: English (Engels)

EmerginC Anti Pigment & Melasma gezichtsbehandeling 

Melasma karakteriseert zich door verkleurende vlakten op de huid. Deze bruine vlekken verschijnen vaak op de wangen, het voorhoofd, de neusrug en de kin. Melasma-patiënten worstelen vaak met hun huidaandoening. Pigmentatie problemen en Melasma kunnen het zelfvertrouwen sterk beïnvloeden, waardoor veel patiënten bang zijn om het huis zonder make-up te verlaten. Terwijl er medicijnen op doktersrecept op de markt zijn, hebben deze vaak ongewenste en soms zware bijwerkingen. EmerginC vertegenwoordigt een natuurlijk en minder agressief alternatief. Zacht maar effectief.

Verbluffende resultaten 

De EmerginC Anti-pigment & Melasma gezichtsbehandeling is een op maat gemaakte behandeling die actieve vitamine C, natuurlijke fruitzuren en een grote verscheidenheid aan krachtige botanische extracten en co-enzymen combineert. Deze effectieve combinatie van natuurlijke ingrediënten heeft een diepgaand positief en verjongend effect op uw huid. De resultaten omvatten:

  • De merkbare verbetering van pigmentatie en melasma problemen
  • Het minimaliseren van zon schade
  • Het aanpakken van ongelijke huidtint & textuur
  • Minimaliseren van fijne lijntjes en rimpels
  • Een merkbaar gehydrateerde, stralende huid


Alleen producten van hoge kwaliteit: de kracht van de natuur

EmerginC Scientific Organics is een actieve, 100% natuurlijke, parabenenvrije en synthetische geurvrije, resultaatgerichte lijn, met een minimum van 70% biologische ingrediënten in elk item. Het assortiment huidverzorgingsproducten bevat een aantal van de nieuwste wetenschappelijke doorbraken in organische stoffen en krachtige, bewezen botanische en mariene extracten om zichtbare resultaten te garanderen. Actieve ingrediënten zijn onder andere een breed scala aan antioxidante rijke plant- en zee-extracten, waaronder druiventamcellen, spirulina, kombucha, goji-bes, asthaxanthine, witte en groene thee, zeewier van voedingskwaliteit, aloë, pijnboomschors extract, vitamines en merkgebonden op planten gebaseerde hydraterende en oplichtende complexen.

Anti pigment; Aanbevolen behandelingsduur 

Voor de beste resultaten worden binnen een periode van 3 maanden 4 behandelingen aanbevolen in combinatie met een productset voor thuis.

Lees hier meer over pigmentatie transformatie dankzij EmerginC.

 

EmerginC anti pigment & melasma facial


Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd. Vermelde timing is gemiddeld.

EmerginC Anti Pigment & Melasma Gezichtsbehandeling 90 min €110 Book now