Beauty acties


This post is also available in: English (Engels)

Beauty acties bij Beauty Salon ASPA

Den Haag

We verwennen je graag met speciale schoonheidsaanbiedingen in onze salon in Den Haag! Neem de tijd voor jezelf en ontspan!

Bel ons op 070 345 0215 of mail naar info@aspadirect.com en vermeld welke aanbieding je graag wilt boeken. We hopen je binnenkort in ASPA te zien.


SPECIALE AANBIEDING WAXEN

Voor al onze fans en vaste klanten: 50% korting op alle Brazilian wax behandelingen voor onze leden voor een heel jaar! Dat bespaart je al snel € 160 per jaar. Als bonus ontvang je 10% korting op alle andere wax-behandelingen bij ASPA.

Bent je klaar om superglad de zomer in te gaan? Wij staan voor je klaar!

ASPA Deal:
1. Altijd 50% korting op de Brazilian wax behandelprijs bij ASPA
2. Bespaar zo al snel € 160 per jaar
3. Je kunt zo vaak komen als je wilt
4. 10% korting op alle andere wax behandelingen
5. Het lidmaatschap is geldig voor de periode van een jaar

Om van dit voordeel te genieten, betaal je vooraf € 109,95 per jaar voor het lidmaatschap. Voor elke behandeling betaal je € 22,50 in plaats van € 45. Je kunt zo vaak komen als je wilt. Deze overeenkomst wordt afgesloten voor een periode van 1 jaar en wordt daarna automatisch stopgezet.

Algemene voorwaarden: deze aanbieding is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen.


STUDENTEN AANBIEDING

Laat de boeken even liggen! 

Studenten krijgen 10 euro korting op een schoonheidsbehandeling vanaf 35 euro, te reserveren van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur.

Algemene voorwaarden: Deze aanbieding is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen. Breng een geldige studentenkaart mee naar je afspraak.

Kun je niet vinden waar je naar op zoek bent? Bekijk alle behandelingen van ASPA.


SPECIALE MANI & PEDI AANBIEDING

Als je al van onze manicure en pedicure houdt en graag onze gezichtsbehandelingen en massages wilt proberen, dan is dit je kans!

Als je een gezichtsbehandeling of massage van 60 minuten boekt samen met een Deluxe manicure en pediucurebehandeling, betaal je SLECHTS 35 euro per Deluxe manicure en pedicure behandeling. Dit is een geweldig cadeau-idee of om jezelf te verwennen!

Het aanbod is geldig van 1 januari 2020 tot 31 december 2020.

Algemene voorwaarden: deze aanbieding is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen.