Beauty acties


This post is also available in: English (Engels)

Beauty acties bij beautysalon ASPA Den Haag

We willen u graag verwennen met speciale   schoonheidsaanbiedingen in onze salon in Den Haag! Neem de tijd voor jezelf en ontspan!

Bel ons op 070 345 0215 of mail naar info@aspadirect.com en vermeld welke aanbieding u graag wilt boeken. We hopen u binnenkort in ASPA te zien.

SPECIALE WAXING AANBIEDING

We hebben een heel speciale aanbieding voor al onze fans en vaste klanten: 50% korting op al  Braziliaanse wax behandelingen voor een jaar. Dat bespaart u snel € 160 per jaar. En als bonus krijgt u ook 10% korting op alle andere waxbehandelingen bij ASPA.

Bent u klaar om de deal van uw leven te maken? Wij staan voor u klaar!

ASPA Deal:
1. Altijd een korting van 50% op de Braziliaanse waxbehandelingsprijs bij ASPA
2. Bespaar € 160 per jaar
3. U kunt zo vaak komen als u wilt
4. 10% korting op alle andere wasbehandelingen
5. De aanbieding stopt na 1 jaar.

Om van dit voordeel te genieten, betaalt u vooraf € 109,95 per jaar voor het lidmaatschap van deze aanbieding. Voor elke behandeling betaalt u € 22,50 in plaats van € 45. U kunt zo vaak komen als u wilt. Deze overeenkomst wordt afgesloten voor een periode van 1 jaar en wordt daarna automatisch stopgezet.

Algemene voorwaarden: deze aanbieding is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen.

STUDENTEN AANBIEDING

Laat de boeken even liggen 

Studenten krijgen 10 euro korting op een schoonheidsbehandeling van ten minste 35 euro, te reserveren van dinsdag tot en met vrijdag tussen 12:00 en 16:00 uur.

Algemene voorwaarden: Deze aanbieding is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen. Breng een geldige studentenkaart mee naar je afspraak.

Kunt u niet vinden waar u naar op zoek bent? Bekijk alle behandelingen van ASPA.


SPECIALE MASSAGE AANBIEDING

Ben je al het plezier van ASPA? Dan voldoet de Frequent ASPA-kaart aan uw behoeften. Je betaalt voor 5 massages en ontvangt de 6e van ons! De Frequente ASPA-kaart is een geweldig cadeau voor iemand die echt wat ontspanningstijd nodig heeft.

De kaart kan op elk moment worden gekocht en de prijs is 5x uw gekozen massage. Misschien heb je net een massage gehad dan kun je bij ASPA de kaart kopen en deze massage kan gelden als je eerste bezoek. U kunt de kaart ook met twee personen gebruiken, bijvoorbeeld voor een Duo-massage.

U kiest van tevoren de lengte van alle 6 massages. Het is mogelijk om extra te betalen als u een langere massage wilt dan op de kaart, helaas kunnen we geen geld teruggeven wanneer u een kortere massage kiest dan op de kaart. De kaart is geldig van 1 oktober 2018 tot 31 december 2019.

Algemene voorwaarden: deze aanbieding is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen.

SPECIALE MANI & PEDI AANBIEDING

Als u al van onze manicure en pedicure houdt en graag onze gezichtsbehandelingen en massages wilt proberen, dan is dit een interessant aanbod!

Als u een gezichts- en / of massage samen met manicure en / of pedicure boekt, betaalt u SLECHTS 35 euro per manicure of pedicurebehandeling. Dit is een geweldig cadeau-idee voor het komende feestseizoen of gewoon om jezelf te verwennen.

Het aanbod is geldig van 1 oktober 2018 tot 31 december 2019.

Algemene voorwaarden: deze aanbieding is niet beschikbaar in combinatie met andere aanbiedingen.