Dermatude Meta Therapie


This post is also available in: English (Engels)

Dermatude Meta Therapie – Huidverbetering en huidverjonging

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid word dunner, de doorbloeding verslechterd en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verminderd. Eerst zien we nog charmante lach rimpeltjes ontstaan maar al snel worden dit diepere rimpels. Dit gebeurd van binnenuit maar ook externe factoren, zoals UV-straling, stress en vrije radicalen spelen hierin een rol.

  • Dermatude Meta Therapie 100% veilig en 100% natuurlijk
    Meta Therapie van Dermatude heeft een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen maar ook de oorzaak aanpakt. Natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf.

Dermatude voor & naDermatude Meta Therapie voor & na

Er worden pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstel mechanisme van de huid treed hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing.

  • Zichtbaar resultaat
    De huid wordt steviger, krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de algehele conditie van de huid verbetert.

“I can highly recommend the Dermatude treatment, which is just amazing. You see the difference after one treatment.” – Anne K.

AZRA’S TIP: “Minimaliseer roodheid en kalmeer je huid na de behandeling met Dermatude Meta Therapy met Déesse Pro LED Fototherapie. Deze twee behandelingen vormen de perfecte combinatie tussen effectiviteit en ontspanning! “

Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd. Vermelde timing is gemiddeld.

Meta Therapy Face 60 min €120 Book now
Er worden pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstel mechanisme van de huid treed hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing. De huid wordt steviger, krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de algehele conditie van de huid verbetert.
Meta Therapy Gezicht + Nek/Décolleté 75 min €177 Book now
Meta Therapy Gezicht + Rimpels 75 min €150 Book now
Meta Therapy Gezicht + Nek/Décolleté + Rimpels 90 min €207 Book now
Meta Therapy Gezicht, serie van 4 behandelingen €460 Book now
Meta Therapy Gezicht + Nek/Décolleté, serie van 4 behandelingen €680 Book now
Meta Therapy Gezicht + Rimpels, serie van 4 behandelingen €580 Book now
Meta Therapy Gezicht + Nek/Décolleté + Rimpels serie van 4 behandelingen €800 Book now