Gezichtsbehandelingen


This post is also available in: English (Engels)

Gezichtsbehandelingen en huidverzorging specialisten met bewezen resultaten bij ASPA Den Haag

Ons gezichtsbehandelingen geven je gezicht en huid nieuwe energie en het verbeteren van je natuurlijke schoonheid en glans. Tijdens je eerste bezoek bij onze salon in Den Haag, zullen we grondig analyseren je huid om behandelingen en natuurlijke producten die je huid en levensstijl aan te passen kiezen.

Acne, Anti-Aging en pigmentatie behandelingen

Wij voeren alleen geavanceerde behandelingen gericht op specifieke huid zorgen en dus gezichtsbehandelingen neem dan basic van reiniging, toning en hydraterende. Wij zijn de specialisten in acne behandelingen, anti-aging behandelingen en pigmentatie problemen.

ASPA Gezichtsbehandelingen: aanhoudende bescherming

Om je huid te beschermen na de gezichtsbehandeling, passen we een dun laagje PurePressed Base Mineral Foundation van Jane Iredale. Voor al onze gezichtsbehandelingen gebruiken we de beste producten van OilixiaAromatherapy Associates, CULT51, The Refinery, Emergin-C, Elemental Herbology and Alpha-H.

NIEUW BIJ ASPA: Meta Therapy – Huidverbetering en huidverjonging 

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid word dunner, de doorbloeding verslechterd en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verminderd. Eerst zien we nog charmante lach rimpeltjes ontstaan maar al snel worden dit diepere rimpels. Dit gebeurd van binnenuit maar ook externe factoren, zoals UV-straling, stress en vrije radicalen spelen hierin een rol.

  • Dermatude Meta Therapy 100% veilig en 100% natuurlijk 

Meta Therapie van Dermatude heeft een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen maar ook de oorzaak aanpakt. Natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf.

Er worden pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstel mechanisme van de huid treed hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing.

  • Zichtbaar resultaat 

De huid wordt steviger, krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de algehele conditie van de huid verbetert.


“I can highly recommend the Dermatude treatment, which is just amazing. You see the difference after one treatment.” – Anne K.


 

Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd. Vermelde timing zijn gemiddeld.

Gepersonaliseerde huidverzorging consultatie 60 min €30 Book now
Advies op maat voor je specifieke behoeften huid. Het is gratis als je koopt huidverzorgingsproducten waarde van ten minste € 30 na het consult.
Speedy gezichtsbehandeling 30 min €35 Book now
Gezichtsreiniger, scrub, op maat gemaakte masker en een spannende hoofdhuidmassage. Geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat? Een snelle, stralend effect voor echt ontspannen huid.
Prescription gezichtsbehandeling – op maat! 60 min €65 Book now
Maak je keuze uit 3 soorten gezichtsbehandelingen: hydraterend, kalmerend of diepe reiniging. Afhankelijk van je huidtype selecteren we de meest geschikte producten. Deze gezichtsbehandeling omvat diepe reiniging, peeling, extracties, gezichtsmassage, een op maat gemaakt masker en een afwerking serum. Mooi gezicht en oog crèmes zal na worden toegepast. En als ons geschenk aan je, genieten van een ontspannende schouder, nek en hoofdhuid massage om je behandeling te voltooien.
Facial add-ons: enzym schil OF ultrageluid 10-15 min €10 each Book now
Facial add-ons: LED-therapie OF zuurstoftherapie 10-15 min €10 each Book now
The BioEye lift 30 min €32 Book now
The BioEye lift (pakket 10 behandelingen) 300 min €300 Book now
Micro-current gezicht toning rond de ogen die zachte impulsen geeft om je spieren te verbeteren circulatie, textuur, toning en bestrijden van fijne lijntjes. De resultaten zijn direct zichtbaar tillen, plumping en verstevigende effecten.
Aroma Radiance Lift – Facial Gym 60 min €95 Book now
Aroma Radiance Lift – Facial Gym (course of 5 treatments) 450 min €450 Book now
Deze gezichtsbehandeling is echt een kwestie van “science meets nature”. De krachtige natuurlijke ingrediënten in onze producten worden beter opgenomen door de huid met behulp van zachte elektrische stromen. Deze zorgen ervoor dat onze therapeuten om betere lymfedrainage en het stimuleren van het verkeer dan wanneer alleen het gebruik van hun handen te krijgen. Voor de betrokkenen met de huid, dat is saai, moe en ontbreekt toon en elasticiteit. Voor het heffen en toning effecten die onmiddellijk en zichtbaar zijn.
Beauty Angel Basic 30 min €55 Book now
Beauty Angel Special 45 min €65 Book now
Beauty Angel VIP 90 min €155 Book now
Een innovatieve licht- en wellness therapie die op natuurlijke manier de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron verhoogt. Deze behandeling verbetert het huidbeeld, zorgt voor fijnere poriën, maakt de huid zachter en leidt tot minder fijne lijnen en rimpeltjes. De ideale behandeling om de tijd terug te draaien en een effectieve manier om uw natuurlijke schoonheid naar voren te brengen.

  • Basic: Reinigen van de huid, peeling van de huid, serum, 15 min Beauty Angel collagen light, serum, oil, day cream & Jane Iredale mineral make up. 5x Basic voor €250
  • Special: Reinigen van de huid, peeling van de huid, gezichtsmask, 15 min Beauty Angel collagen light, serum, oil, day cream & Jane Iredale mineral make up. 5x Special voor €310
  • VIP: Reinigen van de huid, peeling van de huid, Meta Therapy by Dermatude, gezichtsmask, 15 min. Angel collagen light. 5x VIP voor €725
Microdermabrasion facial 60 min €80 Book now
Microdermabrasion facial (pakket 5 behandelingen) 300 min €325 Book now
Een intense schil met vitamine boosters en een verstevigend masker. Een uitstekende behandeling voor fijne lijntjes, littekens, verstopte of door de zon beschadigde huid. Geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat? Een gladde, jeugdig en meer verfijnde huid.
Acne behandeling (inclusief LED therapie, Zuurstoftherapie) 75 min €80 Book now
The Refinery speedy gezichtsbehandeling 30 min €35 Book now
The Refinery prescription gezichtsbehandeling – op maat! 60 min €65 Book now
Een diepe reiniging gezichtsbehandeling voor de huid met behulp van galvanische en hoogfrequente stroom in combinatie met een scala aan effectieve producten te trekken uit onzuiverheden die de huid congestie veroorzaken. Ontworpen om gezichtsspieren toon, help wissen fijne lijntjes en re-mollige huid voor onmiddellijke resultaten.
Meta Therapy Face 60 min €120 Book now
Er worden pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstel mechanisme van de huid treed hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing. De huid wordt steviger, krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de algehele conditie van de huid verbetert.
Meta Therapy Face + Neck/Decollete 75 min €177 Book now
Meta Therapy Face + Wrinkles 75 min €150 Book now
Meta Therapy Face + Neck/Decollete + Wrinkles 90 min €207 Book now
Meta Therapy Face Course of 4 €460 Book now
Meta Therapy Face + Neck/Decollete Course of 4 €680 Book now
Meta Therapy Face + Wrinkles Course of 4 €580 Book now
Meta Therapy Face + Neck/Decollete + Wrinkles Course of 4 €800 Book now