Skin Nutrition


This post is also available in: English (Engels)

Schoonheid van binnenuit: de eerste stap in een goede huidverzorging

Naast een goede voeding en huidverzorgingsroutine zijn supplementen om de huid te voeden een uitstekende manier om jouw huidverzorgingsroutine een extra boost te geven. Gemaakt van vitaminen, mineralen en andere bioactieve ingrediënten, kunnen deze gerichte formules specifieke problemen verminderen.

Ontwikkeld door het zeer gerenommeerde Advanced Nutrition Program en de groene make-uppionier Jane Iredale, komt onze vorm van huidvoeding in de vorm van 4 unieke programma’s:

  • Skin Accumax™Een natuurlijke oplossing voor vlekgevoelige, acne en probleemhuid. Bevat vitamine A, C en E met diindolylmethaan (DIM). Deze supplementen hebben een diepgaand effect op de gezondheid van je huid en de algehele uitstraling.
  • Skin Vitamin AVitamine A is de sleutel tot het bestrijden van tekenen van veroudering. Het helpt een gezonde huid te behouden door te hydrateren en balans te brengen. Dienovereenkomstig verhoogt dit programma ook de immuniteit van de huid en speelt het een belangrijke rol bij de opbouw van collageen. Ten slotte is het geschikt voor alle huidtypen en helpt het bij de normale productie en reparatie van de huid door het hele lichaam.
  • Skin OmegasDit is een interne vochtinbrenger. Met Omega-3 en Omega 6 is dit programma ideaal voor de behandeling van een vochtarme en schilferige huid.
  • Skin AntioxidantIn een moderne, stedelijke omgeving wordt de huid dag en nacht blootgesteld aan schadelijke vrije radicalen. Zowel lichte als milieuverontreinigende stoffen kunnen je huid beschadigen en leiden tot tekenen van veroudering. Dit programma bevat zeven antioxidante fytonutriënten die in planten worden aangetroffen en waaraan beta-caroteen is toegevoegd. Het is geschikt voor het beschermen en onderhouden van een gezonde huid van alle huidtypes.

Voeding voor de huid: de basics

Skin Nutrition

✓ Bewezen resultaten

✓ Kwaliteitsgarantie

✓ Ingrediënten uit de VS en Europa

✓ Niet getest op dieren

✓ Niet-GMO, geen kunstmatige kleuren of smaken 100% glutenvrij, sojavrij, niet-gevernist

✓ Geschikt voor veganisten en vegetariërs


100% natuurlijke en verbluffende resultaten

Skin Nutrition


Interesse om Skin Nutrition eens te proberen?

Wij nodigen u uit om te plannen en een afspraak te maken (of te vragen bij uw volgende afspraak) om erachter te komen welke van de 4 programma’s het meest geschikt voor u is. We zullen u ook adviseren over de ideale behandelingsduur en leggen graag alle actieve ingrediënten nader uit. Bel ons op 070 345 0215 voor een afspraak of stuur ons een e-mail op info@aspadirect.com.