Skin Nutrition


This post is also available in: English (Engels)

Schoonheid van binnenuit: de eerste stap in een goede huidverzorging

Naast een goede voeding en huidverzorgingsroutine zijn supplementen voor huidvoeding een uitstekende manier om uw huidverzorgingsroutine een extra boost te geven. Gemaakt van vitaminen, mineralen en andere bioactieve ingrediënten, kunnen deze gerichte formules het uiterlijk van specifieke problemen verminderen.

NA WELKE INGREDIËNTEN MOET IK KIJKEN?

Wanneer u de ingrediëntenlijst doorzoekt, moet u op zoek gaan naar vertrouwde plantaardige of ingrediënten op basis van voedingsmiddelen. Raadpleeg in geval van twijfel uw arts voor specifieke aanbevelingen.

WAT BETREFT GEGISTEN?

Sommige supplementen bevatten gefermenteerde ingrediënten, wat betekent dat ze probiotica of goede bacteriën bevatten. Deze worden vervolgens vrijgegeven in uw spijsverteringsstelsel. Fermentatie helpt het vitamine- en mineraalgehalte van het supplement te verhogen.

ZIJN ZE VEILIG?

Ja. Voedingssupplementen zijn niet bedoeld om de gevolgen van ziekten te behandelen, te diagnosticeren, te genezen of te verlichten. Bovendien suggereert de Food and Drug Administration (FDA) dat je een zorgverlener raadpleegt voordat je een voedingssupplement gebruikt.

Een gezond lichaam betekent ook een gezonde huid. In feite ondersteunt en onderhoudt een gezond lichaam een ​​stralende teint. Het behandelt ook de huid die gevoelig is voor problemen of om ouderdomsverschijnselen te bestrijden. ASPA biedt nu 100% natuurlijke voedingssupplementen. Bovendien verbeteren en ondersteunen deze hoogwaardige vitaminen en oliën uw huid van binnenuit. Het helpt roodheid te kalmeren en voedt alle lagen van de huid. Dit versterkt dus het uiterlijk van alle aangetaste huid, inclusief het gezicht, de borst, de rug en schouders. Ontwikkeld door het zeer gerenommeerde Advanced Nutrition Program en de groene make-uppionier Jane Iredale, komt deze revolutionaire vorm van huidvoeding in de vorm van 4 unieke programma’s.

4 unieke programma’s 

  • Skin Accumax™Een natuurlijke oplossing voor vlekgevoelige, acne en probleemhuid. Bevat vitamine A, C en E met diindolylmethaan (DIM). Deze supplementen hebben een diepgaand effect op de gezondheid van uw huid en de algehele uitstraling.
  • Skin Vitamin AVitamine A is de sleutel tot het bestrijden van tekenen van veroudering. Het helpt een gezonde huid te behouden door balanceren en olie en hydratatie. Dienovereenkomstig verhoogt dit programma ook de immuniteit van uw huid en speelt het een belangrijke rol bij de afbraak van collageen. Ten slotte is het geschikt voor alle huidtypen en helpt het bij de normale productie en reparatie van de huid door het hele lichaam.
  • Skin OmegasDit is een interne moisturizer. Met Omega-3, Omega 6, is dit programma ideaal voor de behandeling van vochtarme en schilferige huid.

 

  • Skin AntioxidantIn een moderne, stedelijke omgeving wordt uw huid dag en nacht blootgesteld aan schadelijke vrije radicalen. Zowel lichte als milieuverontreinigende stoffen kunnen uw huid beschadigen en leiden tot tekenen van veroudering. Dit programma bevat zeven antioxidante fytonutriënten die in planten worden aangetroffen en waaraan toegevoegd beta-caroteen is toegevoegd. Het is geschikt voor het beschermen en onderhouden van een gezonde huid van alle huidtypes.

Skin Nutrition: de basics 

Skin Nutrition

✓ Bewezen resultaten

✓ Kwaliteit getest

✓ Ingrediënten uit de VS en Europa

✓ Nooit getest op dieren

✓ Niet-GMO, geen kunstmatige kleuren of smaken 100% glutenvrij, sojavrij, niet-gevernist

✓ Geschikt voor veganisten en vegetariërs


100% natuurlijke en verbluffende resultaten

Skin Nutrition


Interesse om Skin Nutrition eens te proberen?

Wij nodigen u uit om te plannen en een afspraak te maken (of te vragen bij uw volgende afspraak) om erachter te komen welke van de 4 programma’s het meest geschikt voor u is. We zullen u ook adviseren over de ideale behandelingsduur en leggen graag alle actieve ingrediënten nader uit. Bel ons op 065 11 37 656 voor een afspraak of stuur ons een e-mail op info@aspadirect.com.