Gezichtsbehandelingen bij ASPA


This post is also available in: English (Engels)

Gezichtsbehandelingen en huidverzorging specialisten met bewezen resultaten bij ASPA Den Haag

Ons gezichtsbehandelingen geven je gezicht en huid nieuwe energie en het verbeteren van je natuurlijke schoonheid en glans. Tijdens je eerste bezoek bij onze salon in Den Haag, zullen we grondig de huid analyseren om behandelingen en natuurlijke producten die je huid en levensstijl aan te passen te kiezen.

Acne, Anti-Aging en pigmentatie behandelingen

Wij voeren alleen geavanceerde behandelingen gericht op specifieke huid zorgen en dus gezichtsbehandelingen neem dan basic van reiniging, toning en hydraterende. Wij zijn de specialisten in acne behandelingen, anti-aging behandelingen en pigmentatie problemen.

ASPA Gezichtsbehandelingen: aanhoudende bescherming

Om je huid te beschermen na de gezichtsbehandeling, passen we een dun laagje PurePressed Base Mineral Foundation van Jane Iredale. Voor al onze gezichtsbehandelingen gebruiken we de beste producten van OilixiaAromatherapy Associates, Hydropeptide , The Refinery, Emergin-C, Synergie Skin and Alpha-H.

NIEUW BIJ ASPA: Meta Therapy – Huidverbetering en huidverjonging 

Vanaf het 25e levensjaar begint de huid de eerste kenmerken van huidveroudering te vertonen. De huid word dunner, de doorbloeding verslechterd en de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine verminderd. Eerst zien we nog charmante lach rimpeltjes ontstaan maar al snel worden dit diepere rimpels. Dit gebeurd van binnenuit maar ook externe factoren, zoals UV-straling, stress en vrije radicalen spelen hierin een rol.

 • Dermatude Meta Therapy 100% veilig en 100% natuurlijk

Meta Therapie van Dermatude heeft een dubbele werking in de strijd tegen huidveroudering die niet alleen de gevolgen maar ook de oorzaak aanpakt. Natuurlijke huidverbetering van binnenuit en het inbrengen van actieve werkstoffen van buitenaf.

Er worden pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstel mechanisme van de huid treed hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing.

 • Zichtbaar resultaat

De huid wordt steviger, krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de algehele conditie van de huid verbetert.


“I can highly recommend the Dermatude treatment, which is just amazing. You see the difference after one treatment.” – Anne K.


Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd. Vermelde timing zijn gemiddeld.

Gepersonaliseerde huidverzorging consultatie 40 min GRATIS Book now
Advies op maat voor je specifieke behoeften huid. De eerste stap naar een mooiere en betere huid start met een uitvoerige huidscan. Vanuit daar kunnen we het juiste behandelplan opstellen maar ook de voortgang nauwkeurig monitoren. Als cliënt kunt u zelf via de scan zien dat uw collageen zal verbeteren door onze unieke behandelmethode en de bijbehorende supplementen.
Collagen Booster Bindweefselmassage 45 min €55 Book now
De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect.  Bindweefselmassage is een pittige behandeling, zeker niet pijnloos. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 10 tot 15 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 10 tot 15 weken. De Collagen Booster is een krachtige en intensieve bindweefsel massagetechniek die extra activiteit in de onderste huidlaag brengt, waardoor natuurlijke productie van collageen wordtgestimuleerd en de elastinevezels versterken. Het resultaat zal u versteld doen staan.
Prescription gezichtsbehandeling – op maat! 60 min €85 Book now
Maak je keuze uit 3 soorten gezichtsbehandelingen: hydraterend, kalmerend of diepe reiniging. Afhankelijk van je huidtype selecteren we de meest geschikte producten. Deze gezichtsbehandeling omvat diepe reiniging, peeling, extracties, gezichtsmassage, een op maat gemaakt masker en een afwerking serum. Mooi gezicht en oog crèmes zal na worden toegepast. En als ons geschenk aan je, genieten van een ontspannende schouder, nek en hoofdhuid massage om je behandeling te voltooien.
Niet-chirurgische vlekverwijdering

Het is een procedure die de verwijdering of het volgende omvat:

Skin tags (fibromen, steelwratjes)
Spider naevi
Lentigo (ouderdomsvlekken)
Verrucae seborrhoica (ouderdomswratten)
Verrucae planae (platte wratten)
Epidermale naevi
Angioma senilis (bloedblaasjes)
Milia

10min €35 Book now
RF-behandeling (voorhoofd, ogen, bovenlip) 90 min €250 Book now
RF-behandeling (kuur van 2 behandelingen) 90 min €400 Book now
Radiofrequentie heeft alles te maken met het stimuleren van je eigen collageenproductie. Tijdens een behandeling wordt een machine gebruikt om de huid te verwarmen met radiofrequentie, je voelt wel warmte in de huid, maar het is comfortabel. Je krijgt een onmiddellijke aanscherping van de collageenvezels, dus het is geweldig om te doen voor een evenement, maar het geeft ook een langdurige lift en verhoogd volume. Het blijft ook de productie van collageen gedurende de vier tot zes weken na een behandeling bevorderen. Deze behandeling combineert RF met meta-therapie en Déesse Pro LED-fototherapie.
HIFU-behandeling 75 min €350 Book now
HIFU-behandeling (kuur van 2 behandelingen) 75 min €550 Book now
HIFU staat voor ‘High Intensity Focused Ultrasound’, deze behandeling kan zich richten op verschillende diepten van het lichaamsweefsel voor huidverstrakking, huidopheffing en lichaamscontouren. HIFU, volledig niet-invasief, werkt door zich te richten op diepe lagen in de huid – het stimuleert de aanmaak van nieuwe collageen en regeneratie van collageen direct bij de bron. Sterk aanbevolen voor kaak en nek. Het resultaat heeft tijd nodig. Het lichaam gaat zelf de collageen (her)productie op gang brengen en de eerste resultaten zullen na ongeveer 3 tot 6 maanden zichtbaar zijn. Na deze periode zult u een zichtbare versteviging van de huid en een lifting van de gezichtscontouren waarnemen. De huid is voller en fijne lijntjes en rimpeltjes zullen verminderen. Indien u tevens behandeld bent voor het kin gebied dan zult u een zichtbare afname van de dubbele kin waarnemen.
EmerginC Anti Pigment & Melasma Facial 90 min €110 Book now
Het is een op maat gemaakte behandeling die actieve vitamine C, natuurlijke fruitzuren en een grote verscheidenheid aan krachtige botanische extracten en co-enzymen combineert met:

  • merkbaar verbeteren van pigmentatie en melasma problemen
  • zonschade minimaliseren
  • ongelijke toon & texutre
  • minimaliseer het uiterlijk van fijne lijntjes en rimpels,
 • het laat de huid merkbaar stralend, gehydrateerd en gloeiend aan.

Voor de beste resultaten worden 4 behandelingen aanbevolen binnen een periode van 3 maanden en de productset voor thuis.

Light Therapy Basic 30 min €55 Book now
Light Therapy Special 45 min €65 Book now
Light Therapy VIP 90 min €155 Book now

Een innovatieve licht- en wellness-therapie die van nature de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron verhoogt. Deze behandeling verbetert zichtbaar de teint, creëert fijnere poriën, vermindert de ruwheid van de huid en leidt tot minder fijne lijntjes. De ideale behandeling om tekenen van veroudering om te keren en een effectieve en vriendelijke manier om uw natuurlijke glans terug te krijgen.

 • Basic: Cleaning, peeling, serum, 15 min Deesse Pro LED Phototherapy, serum, oil, day cream & Jane Iredale mineral protection. 5x Basic for €250
 • Special: Cleaning, peeling, face massage, mask, 15 min Deesse Pro LED Phototherapy, serum, oil, day cream & Jane Iredale mineral protection. 5x Special for €310
 • VIP: Cleaning, peeling, Meta Therapy by Dermatude, mask, 15 min. Deesse Pro LED Phototherapy. 5x VIP for €725
Skin Pen Medical Micro-needling Facial 45/60 min €195 Book now
PRX-T33 Peel Facial 20/30min €95 Book now
Een intense schil met vitamine boosters en een verstevigend masker. Een uitstekende behandeling voor fijne lijntjes, littekens, verstopte of door de zon beschadigde huid. Geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat? Een gladde, jeugdig en meer verfijnde huid.
ALPHA-H Acne behandeling (inclusief LED therapie) 75 min €80 Book now
The Refinery speedy gezichtsbehandeling 30 min €35 Book now
The Refinery prescription gezichtsbehandeling – op maat! 60 min €65 Book now
Een diepe reiniging gezichtsbehandeling voor de huid met behulp van galvanische en hoogfrequente stroom in combinatie met een scala aan effectieve producten te trekken uit onzuiverheden die de huid congestie veroorzaken. Ontworpen om gezichtsspieren toon, help wissen fijne lijntjes en re-mollige huid voor onmiddellijke resultaten.
Meta Therapy Face 60 min €120 Book now
Er worden pijnloos onzichtbare microperforaties in de huid gemaakt. Het herstel mechanisme van de huid treed hierdoor in werking en gaat collageen en elastine produceren. Deze zelf herstellende eigenschap van de huid is een puur natuurlijke vorm van huidvernieuwing. De huid wordt steviger, krijgt meer elasticiteit, fijne lijntjes en rimpels vervagen zichtbaar, poriën worden fijner en de algehele conditie van de huid verbetert.
Meta Therapy Face + Neck/Decollete 75 min €177 Book now
Meta Therapy Face + Wrinkles 75 min €150 Book now
Meta Therapy Face + Neck/Decollete + Wrinkles 90 min €207 Book now
Meta Therapy Face Course of 4 €460 Book now
Meta Therapy Face + Neck/Decollete Course of 4 €680 Book now
Meta Therapy Face + Wrinkles Course of 4 €580 Book now
Meta Therapy Face + Neck/Decollete + Wrinkles Course of 4 €800 Book now

{:}