NIEUW – IPL ontharing & huidtherapie


This post is also available in: English (Engels)

IPL Ontharing & huidtherapie in Den Haag: Geniet van blijvende resultaten

ASPA Den Haag werkt nu samen met een geregistreerde paramedische specialist en huidtherapeut van Cosmetique Totale, de Nederlandse marktleider in hoogwaardige medische huidbehandelingen. Dit betekent dat we nu ook een go-to-salon zijn als het gaat om IPL ontharing in Den Haag en verschillende andere soorten laser huidtherapie.

De veiligste en meest effectieve laserbehandeling tot nu toe

Ben je moe van pijnlijke harsen, ingegroeide haartjes, gênante momenten op het strand of je constant moeten scheren om je haar te managen? Dan is permanente ontharing de ideale oplossing voor jou!​​ipl hair removal den haag

State-of-the-art technology 

Cosmetique Totale maakt gebruik van IPL-lasertechnologie. IPL staat voor ‘intens gepulseerd licht’ en gebruikt warmte-energie om haarcellen te vernietigen. Vergeleken met eerdere lasers zijn de lasers van Elos en Alexandrite, die worden gebruikt door ervaren huidtherapeuten, minder pijnlijk en veel effectiever. In feite zijn deze lasers de stand van de techniek als het gaat om permanente ontharing. Dit betekent dat zelfs blond, rood en grijs haar, evenals ‘peachfluff’ effectief worden verwijderd. Of het nu fijn of grof haar, oksels, bovenlip, lies of het hele gezicht is – de IPL-ontharing is bewezen veilig en levert blijvende resultaten op. De lasers zijn ook uitgerust met een 3P-koelingstechnologie, wat de behandeling comfortabeler maakt. Permanente IPL ontharing is een behandeling op maat. Uw huid zal zorgvuldig worden beoordeeld en de beste geschikte methode zal voor u worden gekozen. Plan vandaag nog een consultatie om erachter te komen welke behandeling het beste bij u past!

IPL ontharing in het kort 

 •  De IPL-methode vernietigt haar dat zich in de groeifase bevindt tot 80-90%
 • Gemiddeld zijn 6-8 behandelingen nodig voor het beste resultaat elke 6 weken
 • Minder pijnlijk dankzij de 3K-koelingstechnologie
 • Effectief op elke haarkleur, haardikte, huidtype en behandelgebied
 • Ervaren en gecertificeerde huidtherapeuten
 • IPL-ontharing wordt door veel zorgverzekeringen gedekt
 • Geschikt voor gevoelige huidtypen

Laser huidtherapie

Verwijder pigmentatie & melasma

De lichtimpulsen van de Elos-laser breken het pigment af dat pigmentvlekken en melasma vormt. De resultaten van een aanbevolen 3-5 behandelingen elke 6 weken zijn dramatisch! Na de laserbehandeling zal de pigmentatie geleidelijk vervagen of van de huid afvallen in de vorm van een korst. De resultaten omvatten een meer gelijkmatige teint, verminderde roodheid en algehele huidverjonging. De IPL-laser behandelt ook effectief zonneschade, zwangerschapsmaskers en ouderdomsvlekken!

Zie er jonger, frisser en meer ontspannen uit

De eMatrix-laserbehandelingen zijn een prachtig natuurlijk alternatief voor gezichtsliften. In tegenstelling tot Botox of vullers, wordt uw huid strakker en verjongt zonder dat u lichaamsvreemde stoffen of chirurgische ingrepen nodig heeft. Niet alleen is dit facelift-alternatief volledig veilig, u zult ook versteld staan ​​van de resultaten. Na de behandeling zult u merken:

 • Een reductie van rinkels en fijne lijntjes
 • Huidversterking
 • Overall betere huidstructuur
 • Effectieve verwijdering van ouderdomsvlekken
 • Veilig verwijderen van elk type littekens
 • Succesvolle reductie van onvolkomenheden in de huid

Verminder acne (en acne littekens) veilig en professioneel

Deze behandeling richt zich rechtstreeks op de acne-bacteriën en de twee hoofdoorzaken van acne: verdikte huid en geblokkeerde poriën. De eMatrix-laser maakt gebruik van gefractioneerde radiogolven die kleine gaten in de bovenste huidlaag creëren. De gecontroleerde en doelgerichte schade aan diepere huidlagen helpt de huid te verjongen en het herstel van het lichaam te activeren. Dit proces van genezing van binnenuit wordt ‘sublative verjonging’ genoemd.

Acne-verwijdering in het kort 

 • De acne-bacterie is het doelwit waardoor infecties worden verminderd
 • Ondersteunt het natuurlijke herstelproces van de huid
 • Voelt aan als kleine prikken
 • Afhankelijk van het type acne zijn 6-10 behandelingen elke 1-3 weken vereist
 • Gedekt door een zorgverzekering

Behandel cuperose, rosacea en gebroken capillairen effectief

Cuperose is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door roodheid, droge en gevoelige huid en afgebroken haarvaten. Lijders ervaren ook vaak beklemming en jeuk. Rosacea is cuperose in combinatie met acne. Beide huidaandoeningen zijn fysiek ongemakkelijk en kunnen leiden tot verminderde zelfwaardering. De behandeling begint met een ontsmetting van het gebied en een toepassing van een verkoelende gel. Daarna verbrandt de Elos-laser de gebroken haarvaten. Ze sluiten en worden daardoor onzichtbaar.

ipl hair removal den haag - capillaries

Door systematische targeting verdwijnt roodheid en ziet de huid er gelijkmatiger, gezonder en jonger uit. Na 1-5 behandelingen met een interval van 4-6 weken, kan een huidverbetering van 50-75% worden verwacht. Zeer kleine haarvaten kunnen na de eerste behandeling al verdwijnen. Veel ziektekostenverzekeringen dekken de behandeling van deze huidaandoeningen.

Verwijder littekens en striae

Een IPL-laserbehandeling vermindert niet alleen de zichtbaarheid van het litteken, maar kan ook pijn of irritatie verminderen. Verkleuringen worden veilig en effectief verminderd, waardoor u een gelijkmatigere huid krijgt. De typen littekens die effectief kunnen worden verwijderd, zijn:

ipl hair removal den haag - stretchmarks

 • Striae
 • Chirurgische littekens
 • Brandplekken en littekens
 • Acne littekens
 • In de meeste gevallen gedekt door een ziekteverzekering

Tatoeage verwijderen: de PicoPulse4 is effectief op elk huidtype en elke kleur van de inkt

De PicoPlus 4-laser vuurt elke picoseconde een lichtpuls af (dat is zelfs korter dan een nanoseconde!), Die de tatoeage-inkt afbreekt tot kleinere deeltjes. Het lichaam is nu in staat om deze kleine inktdeeltjes op natuurlijke wijze te verwijderen. Dankzij een gratis koelmechanisme (een constante koude luchtstroom van -4C) is de IPL-laserbehandeling nu minder pijnlijk dan ooit tevoren. Als ultramoderne technologie verwijdert de PicoPlus4 met succes elke kleur inkt op elk huidtype!

ipl hair removal den haag - tattoo removal

Laser behandeling van hand / voetnagelzwam

De Elos-laser maakt gebruik van een combinatie van licht en radiofrequentie. De warmte-energie bereikt de nagel als warmte en doodt de schimmel. De aangetaste nagel zal langzaam uitgroeien en een gladde nagel zal uitgroeien. Dit proces kan enkele maanden duren. Om nagelschimmel effectief te behandelen, zijn minimaal 3 behandelingen vereist. In ernstige gevallen zijn meer behandelingen nodig. De laserbehandeling duurt slechts een paar minuten en voelt aan als een paar vervelende prikken.

ipl hair removal den haag - tattoo removal

Professionele & ervaren huidtherapeuten: IPL ontharing Den Haag

Alle Cosmetique Totale therapeuten hebben een huidtherapiediploma behaald, zijn lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en volgen maandelijkse trainingssessies. Bovendien gebruikt het bedrijf alleen state-of-the-art, wetenschappelijk bewezen medische hulpmiddelen en producten. Hun apparatuur en behandelingen zijn CE- en FDA-gecertificeerd.

Claim uw ASPA Den Haag huidbehandelingen kosten van uw ziekteverzekering!

Of je nu op zoek bent naar ongewenst haar met IPL ontharen Den Haag of je littekens of acne wilt behandelen, ontdek met je ziekteverzekering of ze de behandeling dekken. Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, zijn veel van uw medische huidbehandelingen gedekt door een zorgverzekering. Klik hier voor een lijst met kosten die door uw zorgverzekeraar worden gedekt.