Make Up workshop (Jane Iredale)


This post is also available in: English (Engels)

Unieke make up workshop Den Haag met minerale producten van Jane Iredale make up.

Jane Iredale Make-up: veilige & eerlijke producten

In onze studio in Den Haag gebruiken we alleen Jane Iredale Minerale make-up producten. We zijn groot fan van dit merk, omdat de producten goed doorgetest worden op het gebied van veiligheid, allergieën, klinisch en dermalogisch. De producten zijn uitermate geschikt voor de gevoelige huid.

Make-up Den Haag

Make up workshop Den Haag

Tijdens een make up workshop in onze studio in Den Haag geven we de allerbeste tips & adviezen omtrent make-up, lichaamsverzorging en haarverzorging. We gebruiken alleen Jane Iredale producten, omdat deze na jaren ervaring het best uit de test zijn gekomen.

Heb je een feestje? Onze make-up sessies zijn uitermate geschikt voor het aanbrengen van een feestelijke look.

De make up workshops zijn voor minimaal vier personen en vinden plaats in onze studio in Den Haag.

De voordelen van pure mineralen

Jane iredale makeup primers, foundations en hydratatiesprays zijn even goed voor je huid als mooi om te dragen. Je natuurlijke look verbeterd en wordt stralend en zijdezacht door het gebruik van pure mineralen.

Echte bescherming tegen de zon

Jane Iredale producten hebben de Skin Cancer Foundation Seal of Recommendation verdiend. Om dit zegel te bemachtigen moet een fabrikant over wetenschappelijke gegevens beschikken, waaruit blijkt dat de producten voldoende bescherming bieden tegen de zon op de huid. Jane Iredale producten zijn meer dan make-up. Als je eventuele schade door de zon wilt voorkomen of de conditie van je huid verbeteren, dan zijn Jane Iredale producten het antwoord!

Verzorgde uitstraling voor de alledag, een feestje of bruiloft

Bij ASPA ben je welkom voor make-up sessies en advies geschikt voor elke gelegenheid. Van een dagelijkse look of voor een feest of bruiloft, wij staan graag voor je klaar. We bieden een volledig gezicht-, lichaam- en haarpakket dat past bij jouw stijl én budget.

“Great salon and super friendly staff, can’t wait to come back!!” – Hoda S.


Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd. Vermelde timings zijn gemiddeld.

Make-up sessie (inclusief tips & tricks voor een gepersonaliseerde look!) 30 min €30 Book now
Make Up Workshop (minimum 4 personen ) 120 min €25 p.p. Book now