Manicure in Den Haag at ASPA


This post is also available in: English (Engels)

Manicure in Den Haag nagelstudio- met verrijkte nagellak & CND Shellac bij ASPA

Voor je manicure bij onze nagelstudio in Den Haag, kunt je kiezen voor een nagellak van onze favoriete merken Margaret Dabbs London en CND (Shellac of Vinylux) om je handen de exclusieve aandacht die ze verdienen te geven.

Manicure 100% op maat

Bezoek ASPA nagelstudio in Den Haag voor een fantastische manicure behandeling van uw handen door een van onze ervaren schoonheidsspecialisten en kom helemaal tot rust door de ontspannende muziek en eventueel een glaasje bubbels, thee of coffee. Onze manicures zijn volledig op maat. Wij analyseren uw handen grondig voordat wij met de behandeling beginnen.

Beste producten, hoogste kwaliteit

We zijn trots om de eerste verrijkte nagellak collectie door Margaret Dabbs te introduceren. Het heeft een unieke formule met vitamine E en Wild Rose plantenextract te versterken en de bescherming van de nagels. Vrij van agressieve chemicaliën en met een prachtige, langdurige geur van Wild Rose.

NIEUW: Smith & Cult Assortiment

Van de hersens (en schoonheid) achter Hard Candy komt deze gevaarlijk begeerlijke verzameling directionele nagellakken en hoogglans liplakken. Geliefd vanwege hun to-die-for-flessen, boosaardige gevatte namen en langaanhoudende, pigment-rijke formules, ze zijn een essentiële oplossing voor schoonheidsverslaafden. Het is veganistisch en niet getest op dieren, vrij van nasties.

Gemaakt door het brein achter Hard Candy, Dineh Mohajer – een zelfverklaarde ‘beauty junkie’, wiens real-life ontmoetingen de kwaadaardige geestige namen en het gewenste schaduwbereik inspireerden – Smith & Cult’s nagellakken zijn een must-have oplossing voor elke make-up verslaafde.


Really recommend!! Lovely people! And very good treatment!!” – Kellen P.

“I love my Shellac Manicure. 10 days and counting – not a single chip.” – Kim M. 

Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd als dat nodig is. Vermelde timings zijn gemiddeld.

Basic manicure (nagels vormgeven, riemen verzorgen & nagellak) 45 min €45 Book now
Deluxe manicure (vormgeven, riemen, peeling, massage & nagellak) 60 min €55 Book now
CND Shellac mani (vormgeven, riemen verzorgen & Shellac toepassing) 60 min €55 Book now
CND Shellac verwijderen behandeling (alleen in combinatie met een van de bovenstaande behandelingen) 20 min €15 Book now