Valentines acties & nu beschikbaar bij ASPA


This post is also available in: English (Engels)

ONTSPAN ALS EEN PAAR, BETAAL ALS EEN SINGLE

Ontsnap aan de afwas, het huishouden, de kinderen, de huisdieren en de boodschappenlijstjes! We hebben een leuke Valentijn-special voor jou en je geliefde. Kies een Zweedse massage, aromatherapie massage, intensieve voeding, immuunherstel of body refiner-massage en ontspan voor een uur lang!

Boek een massage van 60 minuten voor u en uw geliefde en betaal slechts voor 1 behandeling

Algemene voorwaarden: Deze aanbieding is geldig tot 28 februari 2018 en omvat de volgende behandelingen: elke massage van 60 minuten. Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.


SINGLE LADIES & GENTLEMEN, WE’VE GOT YOU COVERED!

Valentijnsdag is alleen voor geliefden? Nah. Het gaat over liefde. Zo. En als dat geen goede reden is om jezelf te trakteren op een massage en een fles gratis bubbels, weten we niet wat het is. Ontsnap aan de volledige restaurants, de vrolijke geliefden in elke tram en de praline boxen bij de kassa van de supermarkt en vier je onafhankelijkheid!

 

Boek een massage van 60 minuten en ontvang een gratis fles champagne!

Algemene voorwaarden: Deze aanbieding is geldig tot 28 februari 2018 en omvat de volgende behandelingen: elke massage van 60 minuten. Het aanbod is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingen.

  NU BESCHIKBAAR BIJ ASPA

Deze prachtige Aromatherapy Associates Face Oil Collection bevat alle 6 luxe gezichtsoliën. Een perfecte collectie voor elke situatie. Winter, zomer of hoge stress … met deze reisvriendelijke set kun je je huid geven wat hij nodig heeft, wanneer hij deze het hardst nodig heeft. Ontdek wat gezichtsolie het beste werkt voor uw huid door een huidanalyse bij ASPA te boeken. We vertellen u graag meer over de actieve ingrediënten. Ook is de huidanalyse inwisselbaar tegen een aankoop!
 

LASER HAAR VERWIJDEREN – NU IS DE TIJD

Laserhaar verwijderen en andere laserbehandelingen worden in de winter ten zeerste aanbevolen vanwege het mildere zonlicht. Lees hier meer over de voordelen van laserbehandelingen.

Een reactie plaatsen