8 redenen om IPL-laserbehandeling te overwegen


This post is also available in: English (Engels)

8 redenen om IPL-laserbehandeling te overwegen

1. Permanente ontharing? Het wordt niet veel beter dan dit!

IPL (Intense pulse light) laserbehandeling is de state-of-the-art permanente ontharingsmethode. De Elos IPL is de meest professionele laser op de markt. In tegenstelling tot eerdere lasers, is de Elos ideaal voor alle huidtypen, haartypes en zelfs de gevoelige huid. Dit betekent dat zelfs perzik fluff, rode of grijze haren veilig en effectief kunnen worden verwijderd tot 80 – 90%. Nog een bonus: het is minder pijnlijk dan eerdere behandelmethoden. Dames en heren)! Dit is waar we op hebben gewacht!

IPL Laser treatment hair removal ASPA Den Haag

2. Houd de lessen, verlies de littekens!

Elk litteken vertelt een verhaal! En hoewel het waar is dat littekens karakter toevoegen, kunnen sommige van hen een sterke invloed hebben op je zelfvertrouwen. En, net zo erg, sommige littekens doen zelfs pijn of jeuken, wat lichamelijk ongemak veroorzaakt. Gelukkig beperkt de IPL-laserbehandeling niet alleen de zichtbaarheid van het litteken, maar vermindert het ook pijn of irritatie. Verkleuringen worden veilig en effectief verminderd, waardoor u een gelijkmatigere huid krijgt. De behandeling werkt voor jonge en oude littekens, brandplekken of zelfs chirurgische kenmerken.

3. Adieu pigmentation and melasma!

De lichtimpulsen van de IPL-laser breken het pigment dat aanwezig is in pigmentvlekken en melasma af. De resultaten van een aanbevolen 3-5 behandelingen elke 6 weken zijn dramatisch. De pigmentatie zal geleidelijk vervagen of van de huid afvallen in de vorm van een korst. Deze IPL-laserbehandeling leidt ook tot een gelijkmatigere teint, vermindert roodheid en verjongt de huid. Ook goed om te weten: deze IPL-laserbehandeling is ook effectief tegen beschadiging door de zon, zwangerschapsmaskers en ouderdomsvlekken!

4. Een facelift die je natuurlijke expressie respecteert: de IPL-laserbehandeling.

Terwijl Botox je gezicht kan optillen en rimpels en andere tekenen van veroudering kan verminderen, kost het vaak nogal onnatuurlijk om er uit te zien. Daarnaast dragen fillers en chirurgische ingrepen veel meer serieuze risico’s. De niet-chirurgische IPL-laserbehandeling kan u op een meer natuurlijke manier een jonger uiterlijk geven. Het effectief vermindert rimpels en fijne lijntjes, verstevigt de huid en leidt tot een betere algehele huidstructuur met fijnere poriën. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en gaan door in de weken na de behandeling.

5. Verminder acne en verwijder de littekens.

Acne IPL laser treatment ASPA Den Haag

Iedereen die last heeft van acne weet dat het een ernstig effect kan hebben op uw zelfvertrouwen. Vooral in de puberteit ervaren acne-patiënten niet alleen de fysieke, maar ook de emotionele effecten van deze huidaandoening. Dankzij de IPL-laserbehandeling worden de acne-bacteriën doelgericht en zorgvuldig behandeld. De behandeling vermindert de infectie en ondersteunt het natuurlijke herstel van de huid. Afhankelijk van het type acne zijn 6-10 behandelingen om de 1-3 weken vereist voor een optimaal resultaat.

6. Tatoeages zijn niet langer voor altijd

Ze zeggen dat niets eeuwig duurt. En tatoeages lijken eindelijk in deze categorie te zijn beland. Allemaal dankzij de PicoPlus4-laser. Het nieuwste generatie model, deze IPL-laser, verwijdert alle kleuren tatoeage-inkt op alle huidtypen snel en effectief.

IPL laser tattoo removal ASPA Den Haag

De PicoPlus 4-laser vuurt elke picoseconde een lichtpuls af (dat is zelfs korter dan een nanoseconde!), Die de tatoeage-inkt afbreekt tot kleinere deeltjes. Het lichaam is nu in staat om deze kleine inktdeeltjes op natuurlijke wijze te verwijderen. Dankzij een gratis koelmechanisme (een constante koude luchtstroom van -4C) is de IPL-laserbehandeling nu minder pijnlijk dan ooit tevoren. Tot ziens spijt!

7. Zonden van het verleden? Piercingvlekken en littekens worden effectief verminderd

​IAls u ooit een neuspiercing had en andere materialen droeg dan roestvrij staal, weet u misschien waar dit over gaat: een klein grijs streepje rond het gebied van de piercing. Niet erg leuk om naar te kijken en waarschijnlijk iets waar je over hebt nagedacht om te verwijderen. Maar misschien heb je het wel gehad met het doordringende litteken dat je elke ochtend in de spiegel of in de douche begroet. Goed nieuws dan als  IPL laserbehandelingen worden gemaakt voor het verwijderen van littekens en verkleuringen. Lang leven de wilde tijden! In ons geheugen, niet op ons lichaam, natuurlijk  😉

8. Professionele IPL-laserbehandeling van cuperose, rosacea en kleine haarvaatjes

Cuperose is een huidaandoening die wordt gekenmerkt door roodheid, droge en gevoelige huid en afgebroken haarvaten. Lijders ervaren ook vaak beklemming en jeuk. Rosacea is cuperose in combinatie met acne. Beide huidaandoeningen zijn fysiek ongemakkelijk en kunnen leiden tot verminderde zelfwaardering. Maar niet langer! Na het ontsmetten van het gebied en het aanbrengen van een verkoelende gel brandt de Elos-laser de gebroken haarvaten. Ze sluiten zich en worden onzichtbaar. Door systematische targeting verdwijnt roodheid en ziet de huid er gelijkmatiger, gezonder en jonger uit. Na 1-5 behandelingen met een interval van 4-6 weken, kan een huidverbetering van 50-75% worden verwacht. Zeer kleine haarvaten kunnen na de eerste behandeling al verdwijnen. Gloeiende, egale huid – hier kom ik

Cuperose IPL laser treatment ASPA Den Haag

Veel laser behandelingen worden vergoed door uw zorgverzekeraar

Veel Nederlandse zorgverzekeringen dekken veel van de laser behandelingen! Vaak is een aanvullende verzekering nodig om een ​​vergoeding te ontvangen. Omdat Cosmetique Totale aan alle wettelijke vereisten voldoet, zijn veel van uw medische huidbehandelingen gedekt door een ziekteverzekering. Laser ontharing, acne behandelingen, de behandeling van littekens zijn voorbeelden van behandelingen die worden behandeld. Klik hier voor een lijst met kosten die door uw zorgverzekeraar worden gedekt.

Boek nu uw gratis IPL-consult voor laserbehandeling bij ASPA!

Ben je geïnteresseerd in hoe de IPL-laserbehandeling je kan helpen? Boek nu uw gratis consult bij ASPA. Bel ons op 070 345 0215 of e-mail ons op info@aspadirect.com  om uw afspraak te plannen!

Een reactie plaatsen