Deep Acne Skin Detox Behandeling


This post is also available in: English (Engels)

Deep Acne Skin Detox Behandeling 

De beste oplossing voor acne en huidproblemen

Acne heeft niet alleen fysieke effecten maar leidt vaak ook tot emotionele problemen. Mensen met acne maken zich zorgen om hun huid en dat heeft vaak een grote impact op hun zelfvertrouwen, vooral wanneer de graad van huidirritatie weer hoog is of wanneer zorgen over mogelijke gevolgen zoals littekens opkomen. De ALPHA-H-acnebehandeling (Clear Skin Treatment) reinigt en kalmeert door  behandelingsmethoden die specifiek zijn gericht op mensen met acne.

Gepersonaliseerde huidanalyse & formules 

Om acne het meest effectief te behandelen is het belangrijk om elke huid individueel te bekijken. Bij ASPA begrijpen we dat niet iedere huid die aan acne lijdt hetzelfde is. Wij weten ook dat externe omstandigheden zoals stress, hormonen of veel reizen de huid, het huidbeeld en de frequentie van breakouts sterk kunnen beïnvloeden. Daarom nemen we de tijd om je huid eerst zorgvuldig te analyseren en een behandelplan op maat op te stellen. Droge of vette huid? We kiezen de juiste behandelingsstappen en producten voor jouw situatie.

Alpha-H acne behandeling

Wat je kunt verwachten  

  • Huidanalyse
  • Een serie van diep reinigende en huid-tintelende exfoliërende behandelingen en peelings
  • Applicatie van een gemengd masker dat met hete handdoeken gelaagd wordt om onzuiverheden te verwijderen
  • Aanwending van een voedend masker, serum en crème
  • De behandelingsduur is 75 minuten
  • Indien nodig zijn we ook in staat lokale ontstekingen specifiek te behandelen, vooral om aan de pijnverlichting en sneller herstel na afloop van de behandeling bij te dragen

Deep Acne Skin Detox behandeling: De kracht van Glycolic & Salicylic Zuur

De Alpha-H-naam is synoniem geworden voor Glycolic & Salicylic Zuur. Glycolic Acid is het meest gebruikte Alpha Hydroxy Acid in de productlijn, maar Alpha-H maakt ook gebruik van andere actieve ingrediënten om de resultaten van Glycolzuur te complementeren. De belangrijkste ingrediënten variëren van krachtige vitamines, essentiële oliën, structurele peptiden, verkwikkende kruiden, natuurlijke plantenextracten en de benodigde antioxidanten. De unieke combinatie van reinigende, verzachtende en natuurlijke ingrediënten is uiterst effectief zonder agressief of schadelijk voor de huid te zijn.

Aanbevolen behandeling

Voor de beste en meest effectieve resultaten adviseren wij 4 behandelingen binnen een periode van 3 maanden in combinatie met een Alpha-H Clear Skin-productset. Om de effectiviteit van de Alpha-H-behandeling te verhogen, de huid te kalmeren en de zelfherstellende eigenschappen te stimuleren, combineren we deze met de Deesse Pro Led Licht Therapy. Deze lichttherapie is inclusief.


Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd. Vermelde timing is gemiddeld.

ALPHA-H Clear Skin Treatment (acne behandeling)

75 min €80 Book now