ALPHA-H Acne Behandeling


This post is also available in: English (Engels)

ALPHA-H Acne Behandeling 

De beste oplossing voor acne en huidproblemen

Acne heeft niet alleen fysieke effecten maar leidt vaak ook tot emotionele gevolgen. Mensen met acne hebben het moeilijk met hun huid om te gaan en dat heeft vaak een grote impact op hun zelfvertrouwen, bijzonders wanneer de graad van huidirritatie weer hoog is of wanneer zorgen over mogelijke gevolgen zoals littekens opkomen. De ALPHA-H-acnebehandeling (Clear Skin Treatment) reinigt en kalmeert door  behandelingsmethoden die specifiek zijn gericht op mensen met acne.

Gepersonaliseerde huidanalyse & formules 

Om acne het meest effectief te behandelen is het belangrijk om elke huid individueel te bekijken. Bij ASPA begrijpen we dat niet iedere huid die aan acne lijdt hetzelfde is. Wij weten ook dat externe omstandigheden zoals stress, hormonen of veel reizen de huid, het huidbeeld en de frequentie van breakouts sterk kunnen beïnvloeden. Daarom nemen we de tijd om uw huid eerst zorgvuldig te analyseren en een behandelplan op maat op te stellen. Droge of vette huid? We kiezen de juiste behandelingsstappen en producten voor uw situatie.

Alpha-H acne behandeling

Wat u kunt verwachten  

  • Huidanalyse
  • Een serie van diep reinigende en huid-tintelende exfoliërende behandelingen en peelings.
  • Applicatie van een gemengd masker wat met hete handdoeken gelaagd word om onzuiverheden te verwijderen.
  • Aanwending  van een voedende masker, serum en crème.
  • De behandelingsduur is 75 minuten.
  • Indien nodig zijn we ook in staat lokale ontstekingen specifiek te behandelen, vooral om aan de pijnverlichting en sneller herstel na afloop van de behandeling bij te dragen.

ALPHA-H Acne behandeling: De kracht van Glycolic & Salicylic Zuur

De Alpha-H-naam is synoniem geworden met Glycolic & Salicylic Zuur. Glycolic Acid is het meest gebruikte Alpha Hydroxy Acid in de productlijn, maar Alpha-H maakt ook gebruik van andere actieve ingrediënten om de resultaten van Glycolzuur te complementeren. De belangrijkste ingrediënten variëren van krachtige vitamines, essentiële oliën, structurele peptiden, verkwikkende kruiden, natuurlijke plantenextracten en de benodigde antioxidanten. De unieke combinatie van reinigende, verzachtende en natuurlijke ingrediënten is uiterst effectief zonder agressief of schadelijk voor uw huid te zijn.

Aanbevolen behandeling

Voor de beste en meest effectieve resultaten adviseren wij een 3 maanden cursus van 4 behandelingen in combinatie met een Alpha-H Clear Skin-productset . Om de effectiviteit van de Alpha-H-behandeling te verhogen, uw huid te kalmeren en de zelfherstellende eigenschappen te stimuleren, raden we u ook aan uw Alpha-H-behandeling te combineren met een Deesse Pro Led Licht Therapy van 15 minuten. U kunt deze hieronder boeken door de optie Facial-add-ons: Deesse Pro Led Licht Therapy te selecteren.


Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd. Vermelde timing zijn gemiddeld.

ALPHA-H Clear Skin Treatment (acne behandeling)

75 min €80 Book now
Facial add-ons: enzyme peel 10-15 min €10 Book now
Facial add-ons: Déesse Pro LED Phototherapy 15 min €20 Book now