Signature gezichtsbehandeling


This post is also available in: English (Engels)

Signature gezichtsbehandeling & meer   

De Signature Gezichtsbehandeling op maat: ASPA’s populairste 

Onze meest populaire gezichtsbehandeling is onze Signature gezichtsbehandeling! Deze is speciaal gemaakt voor uw huidbehoeften! Er is een variatie van 3 soorten gezichtsbehandelingen: hydraterend, kalmerend of diepreinigend. Afhankelijk van uw huidtype selecteren we de meest geschikte producten. Deze gezichtsbehandeling omvat diepe reiniging, exfoliatie, extracties, gezichtsmassage, een masker op maat en een afwerkingsserum. Hoogwaardige gezichts- en oogcrèmes worden daarna aangebracht. En als ons cadeau voor u, kunt u genieten van een ontspannende schouder-, nek- en hoofdhuidmassage om uw behandeling te voltooien.

Aanhoudende bescherming

Om je huid te beschermen na de gezichtsbehandeling, passen we een dun laagje PurePressed Base Mineral Foundation van Jane Iredale. Voor al onze gezichtsbehandelingen gebruiken we de beste producten van OilixiaAromatherapy Associates, CULT51, The Refinery, Emergin-C, Elemental Herbology and Alpha-H.


“Ik word regelmatig gevraagd naar mijn redenen voor het vermijden van reguliere gezichts-, lichaams- en haarverzorgingsformules, maar zelden wordt gevraagd naar mijn motivatie om schone schoonheid te kiezen. Ik kies voor schone schoonheid om twee redenen”. -“. –>

1. Planten hebben grote voordelen te bieden aan onze huid en haar

De reguliere cosmetica-industrie heeft ons lange tijd de indruk gegeven dat hun formules complexe combinaties zijn van de beste vrij-vloeiende synthetische chemicaliën uit hun laboratoria. Hun marketing ‘techno-gebabbel’ speelt perfect in dit beeld in. De recente groei in schone schoonheid heeft ons echter laten zien dat wanneer consumenten organische formules eisen die ‘vrij zijn’ van bepaalde chemicaliën, de reguliere industrie plotseling de hightech retoriek verstoort en in plaats daarvan lyrisch begint te worden over hun botanische oorsprong.

Het gebruik van planten om onze huid te voeden en te beschermen is niet nieuw. Voordat we onze synthetische serums en conditioners omhelsden, gebruikten mensen groenten, fruit, zuivelproducten en kruiden, om maar een paar ingrediënten te noemen waarop hedendaagse schoonheidsproducten gebaseerd zijn. Wetenschappelijk onderzoek naar de actuele voordelen van planten is over de hele wereld aan de gang. Onderzoekers ontdekken dat bepaalde botanische extracten hun lab-gebaseerde tegenhangers kunnen evenaren of zelfs overtreffen.

2. Schone schoonheid verbindt de concepten van welzijn en schoonheid

De waarheid is dat ik nauwelijks make-up draag behalve Jane Iredale Mineral Make Up. Ik gebruik mijn huidverzorging regelmatig en ik geloof dat een gezonde en gelukkige vrouw en /of man het mooiste is.


Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd. Vermelde timing zijn gemiddeld.

Gepersonaliseerde huidverzorging consultatie 45 min €50 Book now

Op maat gemaakt advies voor uw specifieke huidbehoeften. Dit omvat diepgaande foto’s met een gespecialiseerde camera (Visia Complexion Analysis) en leefstijlanalyse. Houd er rekening mee dat € 25 kan worden ingewisseld voor aanschaf na het consult. Om huidproblemen effectief aan te pakken, raden we aan dat persoonlijk huidverzorgingsadvies uw eerste aanloophaven is. Je leert op een dieper
niveau over je huid en hoe je levensstijl je huid beïnvloedt en we zullen werken aan het creëren van de verandering die je huid nodig heeft. (Gepersonaliseerde huidverzorging consultatie wordt alleen aanbevolen voor de eerste behandeling). Het is gratis als u een van onze producten koopt aan het einde van de sessie.

 Gezicht- of rug behandeling 30 min €45 Book now
Reiniger, scrub, op maat gemaakte masker en peel. . Geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat? Een snelle, stralend effect voor echt ontspannen huid.
ASPA Signature gezichtsbehandeling – op maat! 60 min €75 Book now
Maak je keuze uit 3 soorten gezichtsbehandelingen: hydraterend, kalmerend of diepe reiniging. Afhankelijk van je huidtype selecteren we de meest geschikte producten. Deze gezichtsbehandeling omvat diepe reiniging, peeling, extracties, gezichtsmassage, een op maat gemaakt masker en een afwerking serum. Mooi gezicht en oog crèmes zal na worden toegepast. En als ons geschenk aan je, genieten van een ontspannende schouder, nek en hoofdhuid massage om je behandeling te voltooien.
Facial add-ons: enzyme peel 10-15 min €10 Book now
Facial add-ons: Déesse Pro LED Phototherapy 15 min €20 Book now
The BioEye lift 30 min €32 Book now
The BioEye lift (pakket 10 behandelingen) 300 min €300 Book now
Micro-current gezicht toning rond de ogen die zachte impulsen geeft om je spieren te verbeteren circulatie, textuur, toning en bestrijden van fijne lijntjes. De resultaten zijn direct zichtbaar tillen, plumping en verstevigende effecten.
Aroma Radiance Lift – Facial Gym 60 min €95 Book now
Aroma Radiance Lift – Facial Gym (course of 5 treatments) 450 min €450 Book now
Deze gezichtsbehandeling is echt een kwestie van “science meets nature”. De krachtige natuurlijke ingrediënten in onze producten worden beter opgenomen door de huid met behulp van zachte elektrische stromen. Deze zorgen ervoor dat onze therapeuten om betere lymfedrainage en het stimuleren van het verkeer dan wanneer alleen het gebruik van hun handen te krijgen. Voor de betrokkenen met de huid, dat is saai, moe en ontbreekt toon en elasticiteit. Voor het heffen en toning effecten die onmiddellijk en zichtbaar zijn.
The Refinery speedy gezichtsbehandeling voor mannen 30 min €35 Book now
The Refinery prescription gezichtsbehandeling voor mannen – op maat! 60 min €65 Book now
Een diepe reiniging gezichtsbehandeling voor de huid met behulp van galvanische en hoogfrequente stroom in combinatie met een scala aan effectieve producten te trekken uit onzuiverheden die de huid congestie veroorzaken. Ontworpen om gezichtsspieren toon, help wissen fijne lijntjes en re-mollige huid voor onmiddellijke resultaten.