Signature gezichtsbehandeling


This post is also available in: English (Engels)

Signature gezichtsbehandeling & meer   

De Signature Gezichtsbehandeling op maat: ASPA’s populairste 

Onze meest populaire gezichtsbehandeling is onze Signature gezichtsbehandeling! Deze is speciaal gemaakt voor uw huidbehoeften! Er is een variatie van 3 soorten gezichtsbehandelingen: hydraterend, kalmerend of diepreinigend. Afhankelijk van uw huidtype selecteren we de meest geschikte producten. Deze gezichtsbehandeling omvat diepe reiniging, exfoliatie, extracties, gezichtsmassage, een masker op maat en een afwerkingsserum. Hoogwaardige gezichts- en oogcrèmes worden daarna aangebracht. En als ons cadeau voor u, kunt u genieten van een ontspannende schouder-, nek- en hoofdhuidmassage om uw behandeling te voltooien.

Aanhoudende bescherming

Om je huid te beschermen na de gezichtsbehandeling, passen we een dun laagje PurePressed Base Mineral Foundation van Jane Iredale. Voor al onze gezichtsbehandelingen gebruiken we de beste producten van Synergie SkinOilixiaAromatherapy AssociatesThe Refinery, Emergin-C en Alpha-H.


“Ik word regelmatig gevraagd naar mijn redenen voor het vermijden van reguliere gezichts-, lichaams- en haarverzorgingsformules, maar zelden wordt gevraagd naar mijn motivatie om schone schoonheid te kiezen. Ik kies voor schone schoonheid om twee redenen”. -“. –>

 

 


1. Planten hebben grote voordelen te bieden aan onze huid en haar

De reguliere cosmetica-industrie heeft ons lange tijd de indruk gegeven dat hun formules complexe combinaties zijn van de beste vrij-vloeiende synthetische chemicaliën uit hun laboratoria. Hun marketing ‘techno-gebabbel’ speelt perfect in dit beeld in. De recente groei in schone schoonheid heeft ons echter laten zien dat wanneer consumenten organische formules eisen die ‘vrij zijn’ van bepaalde chemicaliën, de reguliere industrie plotseling de hightech retoriek verstoort en in plaats daarvan lyrisch begint te worden over hun botanische oorsprong.

Het gebruik van planten om onze huid te voeden en te beschermen is niet nieuw. Voordat we onze synthetische serums en conditioners omhelsden, gebruikten mensen groenten, fruit, zuivelproducten en kruiden, om maar een paar ingrediënten te noemen waarop hedendaagse schoonheidsproducten gebaseerd zijn. Wetenschappelijk onderzoek naar de actuele voordelen van planten is over de hele wereld aan de gang. Onderzoekers ontdekken dat bepaalde botanische extracten hun lab-gebaseerde tegenhangers kunnen evenaren of zelfs overtreffen.

2. Schone schoonheid verbindt de concepten van welzijn en schoonheid

De waarheid is dat ik nauwelijks make-up draag behalve Jane Iredale Mineral Make Up. Ik gebruik mijn huidverzorging regelmatig en ik geloof dat een gezonde en gelukkige vrouw en /of man het mooiste is.


Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd. Vermelde timing zijn gemiddeld.

Gepersonaliseerde huidverzorging consultatie 30 min GRATIS Book now

Op maat gemaakt advies voor uw specifieke huidbehoeften. Dit omvat diepgaande foto’s met een gespecialiseerde camera (Visia Complexion Analysis) en leefstijlanalyse.  Om huidproblemen effectief aan te pakken, raden we aan dat persoonlijk huidverzorgingsadvies uw eerste aanloophaven is. Je leert op een dieper
niveau over je huid en hoe je levensstijl je huid beïnvloedt en we zullen werken aan het creëren van de verandering die je huid nodig heeft. (Gepersonaliseerde huidverzorging consultatie wordt alleen aanbevolen voor de eerste behandeling). Het is gratis als u een van onze producten koopt aan het einde van de sessie.

Collagen Booster

Bindweefselmassage gezicht

45 min €55 Book now
De bindweefselmassage geeft in kuurvorm het beste effect.  Bindweefselmassage is een pittige behandeling, zeker niet pijnloos. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en gaat de structuur van de huid er steeds beter uitzien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Meestal is een kuur van 10 tot 15 behandelingen nodig. Een kuur bestaat uit 1 keer per week bindweefselmassage gedurende 10 tot 15 weken.

 

De Collagen Booster is een krachtige en intensieve bindweefsel massagetechniek die extra activiteit in de onderste huidlaag brengt, waardoor natuurlijke productie van collageen wordtgestimuleerd en de elastinevezels versterken. Het resultaat zal u versteld doen staan.

ASPA Signature gezichtsbehandeling – op maat! 60 min €85 Book now
Maak je keuze uit 3 soorten gezichtsbehandelingen: hydraterend, kalmerend of diepe reiniging. Afhankelijk van je huidtype selecteren we de meest geschikte producten. Deze gezichtsbehandeling omvat diepe reiniging, peeling, extracties, gezichtsmassage, een op maat gemaakt masker en een afwerking serum. Mooi gezicht en oog crèmes zal na worden toegepast. En als ons geschenk aan je, genieten van een ontspannende schouder, nek en hoofdhuid massage om je behandeling te voltooien.
Niet-chirurgische vlekverwijdering 10 min €35 Book now

Niet-chirurgische vlekverwijdering is een procedure die de verwijdering of het volgende omvat:

Skin tags (fibromen, steelwratjes)
Spider naevi
Lentigo (ouderdomsvlekken)
Verrucae seborrhoica (ouderdomswratten)
Verrucae planae (platte wratten)
Epidermale naevi
Angioma senilis (bloedblaasjes)
Milia

     
RF behandeling (voorhoofd, ogen en lippen) 90 min €250 Book now
RF behandeling (voorhoofd, ogen en lippen kuur van 2 behandelingen) 90 min €400 Book now
Radiofrequentie heeft alles te maken met het stimuleren van je eigen collageenproductie. Tijdens een behandeling wordt een machine gebruikt om de huid te verwarmen met radiofrequentie, je voelt wel warmte in de huid, maar het is comfortabel. Je krijgt een onmiddellijke aanscherping van de collageenvezels, dus het is geweldig om te doen voor een evenement, maar het geeft ook een langdurige lift en verhoogd volume. Het blijft ook de productie van collageen gedurende de vier tot zes weken na een behandeling bevorderen. Deze behandeling combineert RF met meta-therapy en Déesse Pro LED-fototherapie.
HIFU behandeling 75 min €350 Book now
HIFU behandelingen (kuru van 2 behandelingen) 75 min €550 Book now
HIFU staat voor ‘High Intensity Focused Ultrasound’, deze behandeling kan zich richten op verschillende diepten van het lichaamsweefsel voor huidverstrakking, huidopheffing en lichaamscontouren. HIFU, volledig niet-invasief, werkt door zich te richten op diepe lagen in de huid – het stimuleert de nieuwe productie van collageen en de regeneratie van collageen direct aan de bron. Sterk aanbevolen voor kaak, nek en onderzijde.
The Refinery speedy gezichtsbehandeling voor mannen 30 min €35 Book now
The Refinery prescription gezichtsbehandeling voor mannen – op maat! 60 min €65 Book now
Een diepe reiniging gezichtsbehandeling voor de huid met behulp van galvanische en hoogfrequente stroom in combinatie met een scala aan effectieve producten te trekken uit onzuiverheden die de huid congestie veroorzaken. Ontworpen om gezichtsspieren toon, help wissen fijne lijntjes en re-mollige huid voor onmiddellijke resultaten.