Margaret Dabbs x ASPA – We zijn in de laatste uitgave van Kosmetiek


This post is also available in: English (Engels)

‘A British success story’

Een hoge concentratie ingrediënten met medische achtergrond, luxueuze verpakkingen en innovatieve producten, dat is waar Margaret Dabbs voor staat.

ASPA Den Haag Kosmetiek feature

Margaret Dabbs is sinds 1998 werkzaam in het bedrijf en is specialist op het gebied van hand- en voetverzorging. Met een geschiedenis in voetverzorging en podologie weet Dabbs precies wat vermoeide

handen en voeten nodig hebben. Het leek daarom alleen maar logisch dat Margaret al snel haar eigen producten ging ontwikkelen. En in feite werd de productlijn van de Britse voetverzorgingpionier zo populair dat ze in 2004 haar eigen merk Margaret Dabbs Footcare lanceerde, terwijl ze haar exclusieve Foot Clinics en Nail Spa’s op veelgevraagde locaties in het Verenigd Koninkrijk consequent uitbreidde. In 2015 lanceerde Margaret Dabbs haar tweede professionele productlijn, Margaret Dabbs Hands Care. Een andere productlijn die de schoonheidswereld stormenderhand verovert.

Margaret Dabbs ASPA Den Haag

Margaret Dabbs

Een onwrikbaar vertrouwen in de natuur

Dabbs ‘producten bevatten biologische Emu-olie die bekend staat om zijn helende, hydraterende en anti-verouderende eigenschappen . Daarnaast maakt ze gebruik van citroen mirte en vitamine E en extracten van wilde rozen. Beide hebben een beschermend en versterkend effect op nagels. Wat belangrijk is om op te merken is dat Margaret Dabbs geen agressieve chemicaliën gebruikt om de gewenste resultaten te bereiken. In die zin hebben Margaret en Azra veel gemeen. Maar waarschijnlijk vooral hun onwankelbare vertrouwen in de kracht van de natuur.

Margaret Dabbs: Welkom in Nederland 

Azra ASPA Den Haag

Azra

ASPA is er trots op alleen zorgvuldig samengestelde producten aan te bieden die aansluiten bij onze eigen waarden, zoals alleen effectieve biologische producten gebruiken die vrij zijn van schadelijke stoffen of behandelingen aanpassen aan de individuele klant. Dankzij haar internationale kennis op het gebied van botanie en biologische cosmetica, studeert de oprichter van ASPA, Azra, persoonlijk alle schoonheidsproducten die worden aangeboden bij ASPA. Met een sterk geloof in de holistische goedheid van de productlijn, een persoonlijke band met de oprichter Margaret en de verbazingwekkende resultaten zelf gezien, waren de producten van Margaret Dabbs een natuurlijke keuze voor Azra. Bovendien heeft Azra besloten om niet alleen producten van Margaret Dabbs aan te bieden in haar eigen schoonheidssalon, maar ze ook te verkopen aan andere luxueuze beauty spa’s. En zo maakte Maragret Dabbs haar debuut in Den Haag, Nederland.

Ervaar het verschil

Bent u nieuwsgierig om te ervaren hoe deze luxe, natuurlijke producten uw handen en voeten kunnen doen herleven en revitaliseren? Wilt u meer weten over een of meer van de producten? We verwelkomen u graag voor een niveau van natuurlijke voet- en handverzorging waardoor u nooit meer achterom kunt kijken!

Bekijkmeer Margaret Dabbs-producten hier. Of maak een afspraak voor een revitaliserende en ontspannende behandeling 

 


                   

Een reactie plaatsen