Beauty Angel licht therapie


Beauty Angel collageen licht therapie  

De Beauty Angel staat voor een innovatief concept van licht- en wellness therapie, dat de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. Het ‘beauty’ light van de collageen lampen wordt door de huidcellen opgenomen en zorgt voor een verhoging van de lichaamseigen productie van collageen, elastine en hyaluron. Bij regelmatig gebruik worden rimpeltjes gereduceerd, de huid zichtbaar strakker en het totale huidbeeld verbeterd. De gevolgen van huidveroudering worden met deze behandeling op een natuurlijke wijze verminderd.

De ideale behandeling om de tijd terug te draaien en een effectieve manier om uw natuurlijke schoonheid naar voren te brengen.

Bewezen werking

De behandeling met licht met een speciale frequentie wordt sinds vele jaren succesvol in de geneeskunde en cosmetica branche gebruikt; talloze wetenschappelijke studies bewijzen dan ook de werkzaamheid. De effectiviteit van Beauty Angel wordt door een omvangrijke studie in en huidfysiologisch instituut alsook door een wetenschappelijk project van de universiteit Ulm bevestigd. Na slechts een maand heeft 80% van de testpersonen een zachtere huid en meer dan 60% meerdere zichtbare effecten vastgesteld. Na de tweede maand zijn deze resultaten nogmaals duidelijk verbeterd.

Directe resultaten: 

  • Zachte en soepele huid
  • Vochtigheidsgehalte in de huid wordt verbeterd
  • Meer lichtintensiteit voor de huid
  • Fijnere poriën en een beter huidbeeld
  • Ontspanning en goede gezondheid

Resultaten op lange termijn:

  • Het bindweefsel wordt met collageen, elastine en hyaluron opgevuld
  • Vermindering van rimpeltjes in het gezicht en decolleté
  • Ouderdoms- en pigmentvlekken verbleken

AZRA’S TIP:”Beauty Angel is niet alleen geweldig voor je huid, maar het is ook een geheim wapen tegen de winterblues. De specifieke golflengte van het collageenlicht leidt tot welzijn en verhoogde circulatie in het behandelde gebied, zelfs in de koude maanden. Probeer het eens! “ 


Let op: behandelingen kunnen worden verkort of verlengd. Vermelde timing zijn gemiddeld.

Beauty Angel Basic  (5x  for €250)

Reinigen van de huid, peeling van de huid, serum, 15 min Beauty Angel collagen light, serum, oil, day cream & Jane Iredale mineral make up.

30 min €55 Book now
Beauty Angel Special (5x for €310)

Reinigen van de huid, peeling van de huid, gezichtsmask, 15 min Beauty Angel collagen light, serum, oil, day cream & Jane Iredale mineral make up.

45 min €65 Book now
Beauty Angel VIP (5x for €725)

Reinigen van de huid, peeling van de huid, Meta Therapy by Dermatude, gezichtsmask, 15 min. Angel collagen light.

90 min €155 Book now